Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Džeko: "Neieskaitītos vārtus pret Nigēriju atcerēšos līdz pat mūža beigām"

Džeko: "Neieskaitītos vārtus pret Nigēriju atcerēšos līdz pat mūža beigām"
Edins Džeko
Foto: TT News Agency/Scanpix

Bosnijas un Hercegovinas futbola izlases uzbrucējs Edins Džeko arī pēc uzvaras pār Irānu (3:1) nekautrējās atcerēties par netaisnīgi neieskaitītajiem vārtiem pret Nigēriju (0:1), kas lielā mērā negatīvi ietekmēja bosniešu cerības uz izkļūšanu no grupas. Savukārt izlases kapteinis Emirs Spahičs kritizēja Bosnijas medijus, kas, viņaprāt, nespējot novērtēt sasniegto.

"Kritika ir daļa no mūsu darba," sacīja Emirs Spahičs. "Kritika ir visu laiku, visu tavu dzīvi. Un mums ir jāpieņem kritika, jo nenospēlējām pietiekami labi. Taču dažas citas lietas kļuva pārāk personiskas. Kritika bija pārāk smaga. Un es to negaidīju no mūsu pašu cilvēkiem, bet, saprotams, man ir ļoti daudz ienaidnieku."

"Šiem cilvēkiem [norādot uz Bosnijas medijiem mikszonā] vēsture neko nenozīmē. Mani tas sāpina," Spahičs uzskata, ka Bosnijas prese pārāk zemu novērtē to, ko izlase ir sasniegusi, pirmoreiz kvalificējoties kādam no lielajiem finālturnīriem. "Bet es esmu lepns, ka esmu bosnietis. Esmu lepns par saviem cilvēkiem."

"Mājās ir daudz bērnu, kuri tagad jūtas daudz laimīgāki, jo uzvarējām šo spēli, un tas ir daudz svarīgāk nekā šo cilvēku kritika [atkal norāda uz Bosnijas presi]. Parādījām pasaulē, kas ir Bosnijas futbols, un esmu par to lepns. Viņi [Bosnijas mediji] nevar to izmainīt. Viņi nevar to atņemt," Spahičs turpināja.

"Par spīti uzvarai, dodamies mājās noskumuši, jo varējām aizkļūt tālāk. Neieskaitītie vārti pret Nigēriju – es tos atcerēšos līdz pat savas dzīves beigām," sacīja Edins Džeko. "Esmu priecīgs, ka guvu vārtus Pasaules kausā, bet esmu bēdīgs, jo nesasniedzām to, ko vēlējāmies," pēc uzvaras pār Irānu teica vienu vārtu autors Miralems Pjaničs. "Atdevām visu, ko varējām, un mums tā bija lieliska pieredze."

Izmantotie resursi:
Dzeko: I'll never forget disallowed goal...
Spahic slams 'enemies' in Bosnian press after...


, 2014-06-26 13:53, pirms 10 gadiem
Tad jau nekripatiņas neatšķiras no Latvijas preses tā Bosnijas prese!.
, 2014-06-26 14:10, pirms 10 gadiem
Tiesāšana arī šajā čempī ir vnk drausmīga. Futbolam ir jāmeklē risinājumi aklu tiesnešu problēmai.
, 2014-06-26 17:22, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tiesāšana arī šajā čempī ir vnk drausmīga. Futbolam ir jāmeklē risinājumi aklu tiesnešu problēmai.
domaju gan ka ne ar ko neatshkjiras no citiem gadiem - vienkarshi video iet uz priekshu, vairak kameras, utt - visiem labaak redzams, kas konkretaa epizodee notika
, 2014-06-26 17:57, pirms 10 gadiem
Labi mērkaķi, nečīksti.. tpt Nigērija labāka
, 2014-06-26 19:37, pirms 10 gadiem
Maigais_S rakstīja: Labi mērkaķi, nečīksti.. tpt Nigērija labāka
Pret lieliem grandiem Bosnija butu skatamaka
, 2014-06-26 23:34, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tiesāšana arī šajā čempī ir vnk drausmīga. Futbolam ir jāmeklē risinājumi aklu tiesnešu problēmai.
Risinājums ir tāds, ka tiesā labākās tiesnešu brigādes pasaulē, ne viss tiek izdalītas brigāžu kvotas no katras futbola federācijas.
Foto: AFP/Scanpix
118

FIFA "Ballon d'Or" otro gadu pēc kārtas saņem Ronaldu

Šovakar svinīgā ceremonijā Cīrihē (Šveice) tika nosaukts 2014. gada FIFA "Ballon d'Or" ieguvējs. Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) un žurnāla "France Football" kopīgo balvu otro gadu pēc kārtas saņēma portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.
Mario Gece
Foto: AFP/Scanpix
8

Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro

2014. gada Pasaules kausa finālturnīra finālmača uzvaras vārtu autora, vācieša Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro.
Antonio Konte
Foto: LaPresse/Scanpix
2

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri

Par Itālijas futbola valstsvienības galveno treneri šodien oficiāli tika nosaukts Antonio Konte, kurš iepriekš darbojās valsts čempionvienībā Turīnas "Juventus". Ar Konti ir parakstīts divu gadu līgums.