Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Akosta: Par Argentīnas izlases galveno treneri kļūs Martino

Akosta: Par Argentīnas izlases galveno treneri kļūs Martino
Herardo Martino
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Spānijas kluba "FC Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino stāsies pie Argentīnas valstsvienības stūres, atklājis Paragvajas Futbola federācijas otrais viceprezidents Federiko Akosta.

"Martino jau ir devis jāvārdu Argentīnas Futbola asociācijai. Mēs par to uzzinājām, kad izteicām viņam piedāvājumu atkal stāties Paragvajas izlases galvenā trenera amatā," atsaucoties uz "Radio Cardinal", Akostu citē "El Mundo Deportivo".

Akosta piebildis, ka 51 gadu vecais Martino par to nevēlas paziņot, kamēr oficiāli no Argentīnas izlases galvenā trenera amata nav atkāpies Alehandro Savelja.

Martino Paragvajas izlasi vadīja no 2006. līdz 2011. gadam, bet "FC Barcelona" viņš strādāja no pagājušās vasaras līdz šīgada 17. maijam.

Tikmēr Savelja jau iepriekš atzinis, ka nav izlēmis par savu nākotni, bet Argentīnas izlases uzbrucēji Lionels Mesi un Serhio Agvero izteikuši vēlmi, lai Savelja turpina darbu valstsvienībā.

"Nekādu lēmumu neesmu pieņēmis. Man ir jāatpūšas un jāpadomā. Jāsaka, ka domāju es lēnām. Darbs pie Argentīnas izlases stūres ir lielisks, taču vienlaikus tas prasa arī lielu atbildību," izdevumam "Marca" norāda 60 gadus vecais Savelja.

Atgādinām, ka Pasaules kausa finālturnīrā Argentīna aizkļuva līdz finālam, kurā ar 0:1 papildlaikā zaudēja Vācijai.

Izmantotie resursi:
La Mundo Deportivo
marca.com


, 2014-07-16 14:18, pirms 10 gadiem
Ja jau Lionels vēlas, Savelja varēja palikt, PK fināls ARG liels sasniegums
, 2014-07-16 14:19, pirms 10 gadiem
Nu ta beidzot!
, 2014-07-16 14:38, pirms 10 gadiem
Alejandro Javier Sabella - SaBelja, nevis SaVelja
, 2014-07-16 14:43, pirms 10 gadiem
WELCOME TO CHELSEA, FILIPE LUIS
, 2014-07-16 14:54, pirms 10 gadiem
Kas Barcelonu tagad trenēs ?
, 2014-07-16 15:55, pirms 10 gadiem
sochee rakstīja: Kas Barcelonu tagad trenēs ?
Jau ilgāku laiku par galveno treneri iecelts Luis Enrique. Pagājšsezon vadija Celta De Vigo.
Bet tā savlaik spēlējis Barcelonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: AFP/Scanpix
118

FIFA "Ballon d'Or" otro gadu pēc kārtas saņem Ronaldu

Šovakar svinīgā ceremonijā Cīrihē (Šveice) tika nosaukts 2014. gada FIFA "Ballon d'Or" ieguvējs. Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) un žurnāla "France Football" kopīgo balvu otro gadu pēc kārtas saņēma portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.
Mario Gece
Foto: AFP/Scanpix
8

Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro

2014. gada Pasaules kausa finālturnīra finālmača uzvaras vārtu autora, vācieša Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro.
Antonio Konte
Foto: LaPresse/Scanpix
2

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri

Par Itālijas futbola valstsvienības galveno treneri šodien oficiāli tika nosaukts Antonio Konte, kurš iepriekš darbojās valsts čempionvienībā Turīnas "Juventus". Ar Konti ir parakstīts divu gadu līgums.