Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Itālijai pret Angliju nevarēs palīdzēt De Šiljo, Ronaldu priekšlaicīgi pamet treniņu

Itālijai pret Angliju nevarēs palīdzēt De Šiljo, Ronaldu priekšlaicīgi pamet treniņu
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola valstsvienībai pirmajā Pasaules kausa finālturnīra spēlē pret Angliju nāksies iztikt bez aizsarga Matijas De Šiljo, kas treniņā guvis kājas muskuļa sastiepumu. Tikmēr Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu nav spējis pabeigt treniņu kopā ar saviem komandas biedriem, priekšlaicīgi pametot laukumu.

21 gadu vecais Itālijas izlases aizsargs Matija De Šiljo, kas pārstāv "Milan" klubu, nevarēs palīdzēt saviem komandas biedriem gaidāmajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pirmajā spēlē pret Angliju, paziņojis Itālijas ārsts Enriko Kastelači. De Šiljo treniņa laikā Portobello ir iedzīvojies kājas muskuļa savainojumā.

Par aizsarga iespējamo dalību pārējās grupu turnīra spēlēs vēl nav zināms. Itālijas un Anglijas mačs notiks naktī uz svētdienu, spēle ar Kostariku paredzēts 20.jūnija vakarā, bet ar Urugvaju – 24.jūnija vakarā.

Savukārt Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu vakardienas treniņā nespēja piedalīties līdz tā noslēgumam. Madrides "Real" futbolists piedalījās tikai iesildīšanās daļā, bet pēc tam pameta laukumu ar ledu pie savainotā ceļgala. Atlikušo treniņa daļu Ronaldu noraudzījās no malas, līdz ar to radot jautājumus par sportista dalību Portugāles pirmajā spēlē ar Vāciju.

Portugāles – Vācijas mačs notiks 16.jūnija vakarā. Ar amerikāņiem portugāļi spēlēs 23.jūnijā plkst.1:00, bet 26.jūnijā Portugālei pretī stāsies Gana.

Arvien cerīgāka izskatās arī Urugvajas situācija, jo komandas kopējos treniņos atgriezies tās uzbrukuma līderis Luiss Svaress. Viņš vakar aizvadījis pirmo pilno treniņu kopā ar izlasi, tiesa, Svaresa dalība finālturnīra pirmajā spēlē pret Kostariku, kura notiks rīt, vēl nav apstiprināta.

Izmantotie resursi:
Goal.com
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita
BBC - Homepage


, 2014-06-13 14:40, pirms 10 gadiem
Tagad jau jāsaka štrunts ar tiem spēlētājiem, galvenais, lai tiesnesim nav traumētas smadzenes un acis. Un, ka viņa maciņš neciešs no pāraptaukošanās...
, 2014-06-13 15:12, pirms 10 gadiem
Ar Ronaldo tas tik tāds triks.
, 2014-06-13 16:02, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Ar Ronaldo tas tik tāds triks.
Arī par to aizdomājos, bet jācer, ka tā ir kāda taktika.
, 2014-06-13 17:48, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Tagad jau jāsaka štrunts ar tiem spēlētājiem, galvenais, lai tiesnesim nav traumētas smadzenes un acis. Un, ka viņa maciņš neciešs no pāraptaukošanās...
Vairāk būtu jāvaino Brazīlis, kurš idiāli parādīja, ka horvāts ir uzlicis roku uzbrucējam uz plecu.
Foto: AFP/Scanpix
118

FIFA "Ballon d'Or" otro gadu pēc kārtas saņem Ronaldu

Šovakar svinīgā ceremonijā Cīrihē (Šveice) tika nosaukts 2014. gada FIFA "Ballon d'Or" ieguvējs. Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) un žurnāla "France Football" kopīgo balvu otro gadu pēc kārtas saņēma portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu.
Mario Gece
Foto: AFP/Scanpix
8

Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro

2014. gada Pasaules kausa finālturnīra finālmača uzvaras vārtu autora, vācieša Mario Geces futbolzābaks labdarības izsolē nopirkts par diviem miljoniem eiro.
Antonio Konte
Foto: LaPresse/Scanpix
2

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri

Par Itālijas futbola valstsvienības galveno treneri šodien oficiāli tika nosaukts Antonio Konte, kurš iepriekš darbojās valsts čempionvienībā Turīnas "Juventus". Ar Konti ir parakstīts divu gadu līgums.