Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Beļģijas izlasei Nāciju līgas mačos nepalīdzēs vārtsargs Kurtuā

Beļģijas izlasei Nāciju līgas mačos nepalīdzēs vārtsargs Kurtuā
Tibo Kurtuā. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Šī gada UEFA Čempionu līgas fināla vērtīgākais spēlētājs vārtsargs Tibo Kurtuā savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Beļģijas futbola izlasei tuvākajos Eiropas Nāciju līgas mačos, otrdien paziņoja Beļģijas Futbola federācija (RBFA).

RBFA paziņojumā teikts, ka spāņu kluba Madrides "Real" vārtsargs ir atstājis izlases treniņnometni un nevarēs spēlēt medicīnisku apsvērumu dēļ.

Sīkāki paskaidrojumi netiek sniegti, taču tiek ziņots, ka Kurtuā dalība 2022.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā nav apdraudēta.

Kurtuā kļuva par galveno varoni "Real" rindās šī gada UEFA Čempionu līgas finālā, kad vairākkārt glāba savu komandu mačā ar angļu "Liverpool", palīdzot Madrides vienībai jau 14. reizi triumfēt Eiropas prestižākajā klubu turnīrā.

Beļģijas izlasei Eiropas Nāciju līgas spēcīgāko grupā jūnijā paredzētas četras spēles - 3. jūnijā mājās ar Nīderlandi, 8. jūnijā savā laukumā ar Poliju, kā arī izbraukuma spēles 10. jūnijā pret Velsu un 13. jūnijā pret Poliju.

Nāciju līgas spēles tiešraidē varēs vērot Viaplay platformā.


, 2022-05-31 20:23, pirms 2 gadiem
Kātad vienkārši plosto ar Madridi!
, 2022-06-01 09:32, pirms 2 gadiem
Godīgi sakot, brīnos, ka vairāk spēlētāju no top izlasēm nav 'savainoti'
Mirklis no Lietuvas un Gibraltāra spēles Portugāles pilsētā Faru. Foto: Gibraltar Football Association

Lietuviešiem vēl viena neliela uzvara pār Gibraltāru un dalība Nāciju līgas C līmenī

Arī otrajā UEFA Nāciju līgas C un D divīziju pārspēlē Lietuva ar 1:0 pieveica Gibraltāru, nodrošinot rudenī gaidāmo spēkošanos pret Kipras, Rumānijas un Kosovas valstsvienībām.
Amerikānis Kristians Pulišičs cīņā pret jamaikieti Daišonu Bernardu. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

Nāciju līgas pusfinālā ASV izglābjas pret Jamaiku un nodrošina klasisko finālu

Ziemeļu un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) Nāciju līgas trešās sezonas finālā spēkosies iepriekšējo divu turnīru uzvarētāja ASV un Meksika, kas ir kļuvis par ierastu dueli šīs pasaules daļas sacensību pēdējās spēlēs.
Itālis Mateo Retegi pēc vārtu guvuma. Foto: Claudio Villa/AFP/Scanpix
3

Portugāle iesit piecus zviedriem, Retegi divi vārti Itālijai, Lietuva uzvar pārspēlē

Portugāles valstsvienība uzvarējusi visās 11 spēlēs jaunā galvenā trenera Roberto Martinesa vadībā, šovakar Gimaraišā ar 5:2 pārspējot Zviedrijas futbolistus.