Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Koļesņičenko parakstījis līgumu ar "Chernomorets"

Koļesņičenko parakstījis līgumu ar "Chernomorets"
Vladimirs Koļesņičenko
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko vakar parakstījis līgumu ar Ukrainas Premjerlīgas klubu Odesas "Chernomorets" un debitēt čempionātā varētu jau rīt, sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja pats futbolists.

"Par līgumu ar kluba sporta direktoru Oļegu Blohinu un galveno treneri [Andreju Baļu] vienojāmies jau treniņnometnē Turcijā. Norunājām, ka tur trenēšos, bet līgumu parakstīšu, kad būsim Ukrainā. Tā arī notika - atlidojām no treniņnometnes un uzreiz parakstīju," sarunā ar Sportacentrs.com šorīt pastāstīja Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko (29). Viņš ar Odesas "Chernomorets" (pēc 16 kārtām Ukrainas čempionātā ar 12 punktiem ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē) vienojies par sadarbību viena gada garumā ar iespēju pēc tam līgumu pagarināt vēl uz vienu sezonu (1+1).

Futbolists ir pārliecināts, ka spēlēšana Ukrainas Premjerlīgā ir pakāpiens augšup karjerā: "Skaidrs, ka līgas līmenis ir augsts - visi saprot, ka augstāks nekā Latvijā. "Chernomorets" ir laba komanda, spēlētāji - pieredzējuši. Konkurence? Pagaidām visas spēles esmu sācis pamatsastāvā, arī treneris rēķinās ar mani kā ar sākumsastāva spēlētāju. Kopā ar mani gan līgumu parakstīja arī viens Bolīvijas izlases spēlētājs - abi esam uzbrūkošie pussargi, spēlējam vienā pozīcijā."

Ukrainas čempionāts atsāksies jau šodien, taču Koļesņičenko jaunā kluba rindās debitēs rīt, kad "Chernomorets" savā laukumā uzņems 6. vietā esošo "Tavriya". Latvijas izlasē Koļesņičenko aizvadījis 46 spēles un guvis piecus vārtus. Līdzšinējā karjerā Vladimirs pārstāvējis "Skonto-Metāls", "Skonto", Maskavas "Torpedo-Metallurg" (Krievija), "Moskva" (Krievija) "Venta", "Ventspils" un Baku "Inter" (Azerbaidžāna) komandas. Pērnās sezonas otro pusi futbolists spēlēja Rīgas "Skonto", bet "Chernomorets" klubam pievienojās ka brīvais aģents.


, 2010-02-27 11:02, pirms 14 gadiem
Apsveicu, malacis. Glavenais lai klubs neizlodo arā =)
, 2010-02-27 11:18, pirms 14 gadiem
lieliski, vienmēr paticis šis spēlētājs!
, 2010-02-27 12:09, pirms 14 gadiem
Lieliski! Veiksmi!
, 2010-02-27 12:16, pirms 14 gadiem
Chernomorets mājas spēles apmeklē 7,500 skatītāji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-27 22:11, pirms 14 gadiem
Lai veicas, bet godīgi sakot viņš man nekad nav paticis.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.