Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Cigaņiks paraksta līgumu ar Slovākijas vicečempioni

Cigaņiks paraksta līgumu ar Slovākijas vicečempioni
Andrejs Cigaņiks cīņā ar Vācijas izlases futbolistu Matiasu Ginteru. Foto: Imago Images/Scanpix

Latvijas izlases futbolists Andrejs Cigaņiks no Ukrainas čempionāta pārgājis uz Slovākijas pērnās sezonas otro spēcīgāko komandu "DAC Dunajska Streda", kas jau parīt cīnīsies ar Belgradas "Partizan" UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā.

Par divu gadu līguma parakstīšanu ar Latvijas malējo aizsargu Andreju Cigaņiku paziņojusi Slovākijas čempionāta sudraba medaļniece "DAC Dunajska Streda". Latvijas izlases futbolista pievienošanās komandai notikusi īsi pirms slovāku cīņas UEFA Konferences līgas otrajā kvalifikācijas kārtā ar Serbijas futbola vienu no flagmaņiem Belgradas "Partizan".

24 gadus vecais Cigaņiks pagājušajā sezonā Ukrainas komandas Luganskas "Zorya" rindās aizvadīja 17 spēles Ukrainas Premjerlīgā, kā arī bija vienīgais Latvijas pārstāvis UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur aizvadīja piecus mačus.

"DAC Dunajska Streda" pagājušajā sezonā atkārtoja savu labāko panākumu Slovākijas čempionātā, ieņemot otro vietu aiz Bratislavas "Slovan". Cigaņika jaunā komanda pie Slovākijas čempionāta medaļām tikusi jau ceturto sezonu pēc kārtas, divreiz iegūstot bronzu un divreiz izcīnot vicečempiones titulu. Pērn Eiropas līgas kvalifikācijā Slovākijas vienība tika līdz trešajai kvalifikācijas kārtai, kur nācās piekāpties Austrijas Bundeslīgas vienībai LASK.


, 2021-07-20 12:42, pirms 3 gadiem
Šabala ir spēlējis šajā klubā, bet tad tas ne tuvu nebija viens no SVK top klubiem.
, 2021-07-20 13:29, pirms 3 gadiem
Lielakais sporta portals Latvija limeni. Jau vakar bija twitteri zinas apr so, bet raksts tik dienu velak. SUPER
Sliktaka liga, sliktaks klubs, lielaka alga. Apsveicu ar neko.
, 2021-07-20 14:41, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Lielakais sporta portals Latvija limeni. Jau vakar bija twitteri zinas apr so, bet raksts tik dienu velak. SUPER
Sliktaka liga, sliktaks klubs, lielaka alga. Apsveicu ar neko.
Zoryā nebija izteitks pamatsastāva spēlētājs, te varbūt būs lielāka spēleš prakse.
, 2021-07-20 14:54, pirms 3 gadiem
Bija tak raksts, ka Zorya grib pagarinat ar vinu ligumu, bet vins pats atteicas. Tad jau kada vieta vinam tur bija atveleta. + nav treikts, ka vins jaunaja kluba visas speles naks sakumsastava. Aizskreja, kur viarak piedavaja 100% agra vecuma ta nav ta labaka lieta ko darit, bet agentam gribejas laikam atvalinajumu Bahamu salas.
, 2021-07-20 15:28, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Bija tak raksts, ka Zorya grib pagarinat ar vinu ligumu, bet vins pats atteicas. Tad jau kada vieta vinam tur bija atveleta. + nav treikts, ka vins jaunaja kluba visas speles naks sakumsastava. Aizskreja, kur viarak piedavaja 100% agra vecuma ta nav ta labaka lieta ko darit, bet agentam gribejas laikam atvalinajumu Bahamu salas.
Jā, atteicās tāpēc, ka grib spēlēt lielāko daļu spēļu, nevis būt rezerves variants. otrs kreisās malas wingeris zoryā palika arī uz šo sezonu. TO vai būs pamatsastāva spēlētājs Slovākijā, to tad arī redzēsim.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.