Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas izlases vārtsargs Šteinbors nepaliks Bjalistokas "Jagiellonia"

Latvijas izlases vārtsargs Šteinbors nepaliks Bjalistokas "Jagiellonia"
Pāvels Šteinbors. Foto: Jagiellonia Białystok

Polijas futbola klubs Bjalistokas "Jagiellonia" šodien pavēstījis par līguma nepagarināšanu ar pieciem spēlētājiem, kuri jūlijā kļūs par brīvajiem aģentiem, un šajā sarakstā atrodams arī 36 gadus vecais Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors.

Pirms diviem gadiem Gdiņas "Arka" izkrita no Polijas Ekstraklases, bet tās vadošais vārtsargs Šteinbors pievienojās astotās vietas īpašniecei Bjalistokas "Jagiellonia". Jaunajā klubā karjera gan neizdevās – abās Ekstraklases sezonās Šteinbors aizvadīja pa desmit spēlēm (šosezon viena kārta gan vēl palikusi), lielākoties cīnoties gan ar veselības likstām, gan konkurenci par vietu laukumā.

Šosezon spēles laiku "Jagiellonia" dalījuši trīs vārtsargi – pa 10 spēlēm ir Šteinbora un 18 gadus vecā poļa Ksavjera Dzekoņska rēķinā, bet 13 mačus aizvadījis serbs Zlatans Alomerovičs, kurš ziemā pievienojās no Kristera Tobera pārstāvētās Gdaņskas "Lechia". Šteinbors šopavasar piedalījies tikai vienā Ekstraklases spēlē.

Bjalistokas "Jagiellonia" ar 37 punktiem 33 spēlēs ieņem tikai 14. vietu un rītvakar sezonu pabeigs pret pastarīti Lenčnas "Gornik". Izkrišanas zonu "Jagiellonia" apsteidz par sešiem punktiem un jau ir garantējusi palikšanu līgā. Šteinbors Polijā ir pārstāvējis "Jagiellonia", "Arka" un Zabžes "Gornik" un ārzemēs spēlējis arī Dienvidāfrikā un Kiprā. Latvijas izlasē Šteinboram ir 21 spēle – aizvadītajā Pasaules kausa atlasē viņš piedalījās četros no desmit mačiem.

Izmantotie resursi:
https://jagiellonia.pl/2022/05/20/a...


, 2022-05-20 22:02, pirms 2 gadiem
Uz Tukumu pie Dišlera.
, 2022-05-20 22:07, pirms 2 gadiem
Arī izlase ir jādod ceļš jauniem ,vismaz 3 (Matrevics,Zviedris,Ozols) vārtusargi ir ,kā minimums,tajā pašā līmenī kā Šteinbors .
, 2022-05-20 23:48, pirms 2 gadiem
uz Kipru, Jelgavu vai POL-2
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.