Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Karašausks karjeru turpinās Šveices otrajā līgā

Karašausks karjeru turpinās Šveices otrajā līgā
Artūrs Karašausks
Foto: futbolavirsliga.lv

Latvijas futbola uzbrucējs Artūrs Karašausks, kurš jau kādu laiku bija brīvais aģents, karjeru turpinās Šveices čempionātā, jo parakstījis līgumu ar "Will" klubu.

"Skonto" audzēkņa Karašauska pēdējā pieturvieta līdz šim bijusi Polijas Ekstraklases vienība "Piast", kam futbolists pievienojās vien janvāra otrajā pusē. Tomēr jau aprīļa izskaņā pēc abpusējas vienošanās abu pušu ceļi šķīrās. Ekstraklasē Karašausks paspēja aizvadīt divus mačus, kopumā nospēlējot 20 minūtes. Piecās spēlēs Artūrs palika uz rezervistu soliņa. Pagājušajā sezonā Karašausks piedalījās 16 Virslīgas spēlēs, gūstot sešus vārtus "Skonto" labā.

Iepriekš 24 gadus vecais Karašausks uz neilgu laiku pabijis arī Ukrainā, pārstāvot Dņipropetrovskas "Dnipro" vienību, un Krievijā, pārstāvot Kazaņas "Rubin" komandu. Latvijā spēlējis "Olimpā" un "Skonto", no kā īslaicīgi bijis izīrēts arī "Gulbenei".

"Will" komanda pagājušajā sezonā palika trešajā vietā Šveices Izaicinājuma jeb pēc spēka otrajā līgā. Jauno sezonu komanda sākusi ar diviem neizšķirtiem un diviem zaudējumiem, pēc četrām kārtām ieņemot priekšpēdējo devīto pozīciju turnīra tabulā. Pagaidām izdevies gūt vien trīs vārtus, pie tam starp uzbrucējiem tikai viens guvis vārtus.

Šveices otrajā līgā šosezon spēlē arī Latvijas izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins, kura pārstāvētā "Zurich" ar trim uzvarām un vienu neizšķirtu sakrājusi desmit punktus un ieņem pirmo vietu tabulā. Vaņins sargājis vārtus visos mačos un pagaidām tikai reizi meklējis bumbu savu vārtu tīklā un interesanti, ka tieši pret "Will" (1:1).

Līgumu ar "Will" futbolists noslēdzis uz trim gadiem.


, 2016-08-17 17:13, pirms 8 gadiem
Nekas baigi dižs jau nav, bet, ja labi sevi parādīs, ziemā varēs pārcelties uz ko augstāku.
, 2016-08-17 17:25, pirms 8 gadiem
pleesonja rakstīja: Nekas baigi dižs jau nav, bet, ja labi sevi parādīs, ziemā varēs pārcelties uz ko augstāku.
Jā, pārcelties uz ko augstāku, lai pēc 3 mēnešiem lauztu līgumu un vasarā atkal pārceltos uz ko zemāku...
, 2016-08-17 17:49, pirms 8 gadiem
Cik ilgi noturēsies?? Ego lielāks par C.Ronaldo..
, 2016-08-17 17:49, pirms 8 gadiem
Lai izdodas beidzot nostiprināties pamatsastāvā!
, 2016-08-17 17:50, pirms 8 gadiem
Eiropa futbolistu konkurence ir neiedomajama ..Cik redzams ar musu futbolistiem neviens neauklejas .. ja talantins ar fizuhu ir, bet nav attieksme - cau , uzredzesanos! Nakamais jau gaida rinda! Neiztur Arturs konkurenci, sadu vau citu iemeslu del. Kam gan tas interese..
, 2016-08-17 19:00, pirms 8 gadiem
Ja Artūrs patiešām grib iegūt otro (trešo, ceturto?) elpu un gatavs priekš tā strādāt, tad šis akurāt ir piemērots līmenis -- ne par augstu un tomēr arī pietiekami respektabls.
, 2016-08-17 19:19, pirms 8 gadiem
Bija baumas par Šveices otro, biju domājis, ka Vaņins ieteicis savējiem!
Bet nu ir ok. Veiksmi KARA!
, 2016-08-17 19:25, pirms 8 gadiem
Varbùt arì izdosies, bet atkarìgi no tà cik pats ir gatavs cìnìties.
, 2016-08-17 22:01, pirms 8 gadiem
Latvijas Balotelli. Talants tik pat liels kā galvā tukšums..
, 2016-08-17 22:48, pirms 8 gadiem
Tieši tas, kas Artūram šobrīd vajadzīgs. Nav ko uzreiz augstu lēkt, lai pēc tam zemu kristu. Jāsāk ārzemju karjera no 2. līgas, lai mēģinātu pierādīt, ka pēcāk ir arī labāku klubu cienīgs. Līdz šim ārzemēs sevišķi labi nav veicies un cerams šoreiz būs citādi. Ikaunieka, Šabalas un Karašauska pārejas uz lieliem klubiem ir piemēri, ka ir ļoti smagi jāstrādā un jābūt reālam talantam, lai to konkurenci izturētu.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.