Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Markuss Kalniņš pēc spēles pret "Sevilla": "Sākumā rokas trīcēja, pēc tam viss normāli"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vakar Spānijas Karaļa kausa izcīņas mačā par iekļūšanu 1/16 finālā latvieša Markusa Kalniņa pārstāvētā "Andratx" bija tuvu sensācijai, vien 11 metru sitienu sērijā piekāpjoties valsts grandam "Sevilla" (1:1, 11m 5:6). "Futbolbumbu" saruna ar Kalniņu mazāk nekā 24 stundas pēc dramatiskās spēles.

     [+] [-]

, 2021-12-17 03:06, pirms 2 gadiem
Var just, ka džeks nav dzīvojis Latvijā kādu labu laiku. Grūti izteikties. Cerams, ka būs labs tuvāko gadu prospekts. Pussargi mums noteikti noderētu izlasē.

     [+] [-]

, 2021-12-17 10:29, pirms 2 gadiem
Paldies Edmund!Diezgan operatīvi.Intervijā vismaz izskatās piezemēts jaunietis,ar nākotnes plāniem neplātās.Vienīgi pārsteidz tā mētāšanas pa pasauli tik agrā vecumā.Dīvaini,ka bija pazudis no jauniešu izlašu treneru radariem

  +1 [+] [-]

, 2021-12-17 20:41, pirms 2 gadiem
Paldies Edmund par ļoti lielo ieguldījumu Latvijas futbolā, mēs to redzam un tiešām novērtējam!

  +1 [+] [-]

, 2021-12-17 20:53, pirms 2 gadiem
Stipri šaubos vai daudzas Latvijas komandas ir labākas par ANDRATX,jo arī gatavojoties sezonai treniņnometnēs,zaudē pat vājākām komandām.2.3 līga tās noteikti labākas par mūsējām.Malacis džeks jo Latvijā futbola ziņā nav ko darīt.Ja grib kaut ko sasniegt futbolā tad tikai Eiropa jau no pusaaudža gadiem.Galvenais komunikācija un valoda,lai pieņem kā savējo.

     [+] [-]

, 2021-12-18 07:32, pirms 2 gadiem
saulainaespania rakstīja: Stipri šaubos vai daudzas Latvijas komandas ir labākas par ANDRATX,jo arī gatavojoties sezonai treniņnometnēs,zaudē pat vājākām komandām.2.3 līga tās noteikti labākas par mūsējām.Malacis džeks jo Latvijā futbola ziņā nav ko darīt.Ja grib kaut ko sasniegt futbolā tad tikai Eiropa jau no pusaaudža gadiem.Galvenais komunikācija un valoda,lai pieņem kā savējo.
baigo jauno pasauli atklaja, lai izsistos topos jabrauc prom no LV, nu ozcils genijs esi!!!

     [+] [-]

, 2021-12-19 20:36, pirms 2 gadiem
saulainaespania rakstīja: Ja grib kaut ko sasniegt futbolā tad tikai Eiropa jau no pusaaudža gadiem. Galvenais komunikācija un valoda,lai pieņem kā savējo.
Varbūt tomēr svarīgākais ir meistarība?

Kaut kā neatceros, ka, piemēram, Pahars vai Verpakovskis būtu tādēļ ārzemēs kaut ko sasnieguši, ka laikus aizmuka no Latvijas.

Bet atceros, ka vispirms viņi ar savu meistarību un iesistajiem vārtiem vārtiem, klubā un izlasē, nopelnīja reputāciju šeit - un tad jau sekoja karjera ārzemēs.