Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Gorkšam otrā sarkanā kartīte sezonā, Savaļnieks debitē Polijā

Gorkšam otrā sarkanā kartīte sezonā, Savaļnieks debitē Polijā
Foto: ACTION IMAGES

Sarkano kartīti Anglijas "Championship" spēlē nopelnījis Latvijas futbola valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs, bet "Reading" ar 3:1 pārspēja "Queens Park Rangers".

Kaspars Gorkšs tika noraidīts spēles 71.minūtē, kad rezultāts jau bija 3:1. Spēles 10.minūtē "Reading" vadībā izvirzīja Daniels Viljamss, bet pēc 10 minūtēm Kevins Doils rezultātu izlīdzināja. Uzvaru "Reading" nodrošināja divi vārti trīs minūšu laikā otrā puslaika sākumā, kad precīzs bija Alekss Pīrss un Garets Makklīrijs (56. un 58.minūte).

Ar šo panākumu "Reading" nostiprināja sesto vietu "Championship" kopvērtējumā un turpina cīnīties par iekļūšanu Premjerlīgā. Gorkša pārstāvētajai komandai ir 50 punkti 31 spēlē, bet Latvijas futbolista bijušajam klubam QPR 30 mačos ir 56 punkti (trešā vieta).

Šosezon Latvijas valstsvienības kapteinis jau vienreiz bija nopelnījis sarkano kartīti – 29.decembra spēlē pret "Middlesbrough" Gorkšs divreiz saņēma brīdinājumu un bija spiests pamest laukumu spēles 52.minūtē. Latvijas futbolistam būs jāizlaiž nākamie trīs mači.

Polijas Ekstraklases spēlē savu debiju šajā turnīrā piedzīvoja pussargs Roberts Savaļnieks, kurš devās laukumā uz maiņu, bet viņa pārstāvētais klubs "Jagiellonia" ar 0:1 piekāpās "Ruch" futbolistiem. Savaļnieks laukumā tika sūtīts otrajā puslaikā, rezultātam vēl esot 0:0.

Vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētais "Gornik" ar 0:3 piekāpās "Zaglebie". Šteinbors palika rezervē, bet Norberts Vitkovskis "Gornik" vārtos visas trīs bumbas ielaida pirmās 21 minūtes laikā. Vakar "Cracovia" rezervē palika uzbrucējs Deniss Rakels, bet viņa komandas biedri nespēja gūt vārtus cīņā pret "Zawisza" (0:2).

Vakar Šveices Superlīgā pilnu spēli aizvadīja Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kura pārstāvētā komanda "Sion" ar 0:1 piekāpās spēcīgajam "Basel". Vienīgos vārtus Fabians Frejs guva 57.minūtē, realizējot 11 metru soda sitienu.

Pilns mačs arī aizsargam Naurim Bulvītim, kura pārstāvētais klubs "Aarau" ar 2:3 atzina "Luzern" pārākumu. Bulvītis izcēlās ar dzelteno kartīti spēles 30.minūtē, bet "Luzern" panākumu nodrošināja vārtu guvumi 80.minūtē un spēles kompensācijas laikā.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Swiss Football League
Real Football Real Fans | THE FOOTBALL LEAGUE |...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-16 23:36, pirms 10 gadiem
Vecais_Nazis rakstīja: Gorkšs atkal ievedīs Readingu iekš EPL un tad viņš dosies atpakaļ uz kolas līgu, kur palīdzēs nākošajiem
Nu nekas slikts katrā gadījumā tas nav. Ieies varbūt pat vēsturē
, 2014-02-16 23:37, pirms 10 gadiem
Tas bija jau pirms kādām 3-5h. Ļoti operatīvs raksts. OS nemaina to, ka Latvijas "labākajam" sporta portālam ir jāstrādā!!!
Un kur raksts par Arsenal un Liverpool FA cup spēli???
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.