Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

J. Ikaunieks nopelna uzvaras pendeli, Šabalam rets pamatsastāvs un sestie vārti Fēru salās

J. Ikaunieks nopelna uzvaras pendeli, Šabalam rets pamatsastāvs un sestie vārti Fēru salās
Jānis Ikaunieks. Foto: Juha Leskinen/@LeskinenJuha

Ārzemju futbola līgās pamatsastāvā devās Jānis Ikaunieks, Valērijs Šabala un Andrejs Cigaņiks, palīdzot savām komandām izcīnīt sausās uzvaras.

• Somijas čempionātā divu neuzvarētu spēļu gājienu pārtrauca KuPS, kas 72. minūtē no 11 metru atzīmes pārspēja otrā ešelona komandu "Mariehamn" (1:0). Pendeli izprovocēja Jānis Ikaunieks, kurš aizvadīja 89 minūtes, bet līdere KuPS par trim punktiem apsteidz HJK un "Honka".

• Fēru salās dominēt turpina KI, kas ar 2:0 viesos pārspēja AB un izcīnījusi 49 no 51 punkta. Tikai trešo reizi sezonā un pirmo reizi kopš maija pamatsastāvā devās Valērijs Šabala, kurš 57. minūtē panāca 2:0 un guva sestos vārtus sezonā. Četras minūtes vēlāk Šabala tika nomainīts.

• Slovākijā ārpus pamatsastāva bija Andrejs Cigaņiks, taču viņš jau 14. minūtē devās laukumā un palīdzēja DAC mājās ar 3:0 sakaut jaunpienacēju "Banska Bystrica". DAC sezonu sākusi ar bilanci 3-2-0.

• Polijas Ekstraklasē rezervē palika gan Vladislavs Gutkovskis, gan Kristers Tobers. Gutkovska "Rakow" starp Eirokausu spēlēm pamatsastāvā veica piecas izmaiņas, jau 10. minūtē mājās bija vadībā ar 2:0, tomēr nespēja sagādāt "Jagiellonia" ceturto zaudējumu pēc kārtas – viesi 85. minūtē izrāva 2:2. Tikmēr Tobera "Lechia" ar 1:4 kapitulēja Radomā un piedzīvoja trešo zaudējumu četrās kārtās. "Rakow" bilance ir 2-1-1.

• Norvēģijā rezervē palika Eduards Daškevičs, bet viņa pārstāvētā "HamKam" pirmā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē ielaida vārtus un otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē iesita vārtus, izglābjot punktu pret "Valerenga" (1:1). "HamKam" nav uzvarējusi septiņās spēlēs pēc kārtas (0-4-3) un atrodas tieši virs pārspēļu zonas, bet "Valerenga" līdz šim vakaram bija piecas uzvaras pēc kārtas.

• Čehijas trešajā kārtā pieteikumā nebija Dāvja Ikaunieka, kurš šosezon laukumā izgājis vienā mačā. Viņa pārstāvētā "Jablonec" mājās ar 2:3 zaudēja Gutkovska nākamajai pretiniecei Prāgas "Slavia".

Izmantotie resursi:
https://kups.fi/veikkausliigan-otte...


, 2022-08-14 21:32, pirms 2 gadiem
D.Ikaunieks , Tobers tiek gaidīti Tukumā.
, 2022-08-14 21:49, pirms 2 gadiem
Es nesaprotu vienu lietu - vai tiešām Šabala ir tik zemu kritis, ka viņam pat neatrastos vieta FK Auda, vai kādā citā Virslīgas kluba sastāvā?
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.