Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Romanovs lauzis līgumu ar "Dinamo"

Romanovs lauzis līgumu ar "Dinamo"
Deniss Romanovs
Foto: www.dinamovisti.ro

Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs šodien lauzis līgumu ar Rumānijas čempioni futbolā Bukarestes "Dinamo", šodien eSports.lv apliecināja pats sportists. Tuvākajā laikā varētu noskaidroties vārtsarga nākamais klubs, bet pagaidām viņš trenēsies ar "Skonto".

"Šodien lauzu līgumu ar "Dinamo". Tagad, visticamāk, atgriezīšos Latvijā un droši vien trenēšos ar "Skonto". Skatīsimies, kas būs tālāk - esmu brīvs spēlētājs, meklēšu klubu. Latvijā tikai trenēšos, taču šeit spēlēt īpaši negribu - izskatīšu gan katru variantu," šodien sarunā ar eSports.lv atzina Deniss Romanovs, kurš kopš 2006. gada pārstāvēja titulētās Bukarestes "Dinamo" krāsas.

"Ir piedāvājums spēlēt Rumānijā, taču esmu jau mazliet noguris no turienes, tāpēc negribas tuprināt karjeru šajā valstī. Pagaidām, kamēr nav nekādu konkrētu un simtprocentīgu variantu, neko teikt negribu - kad kaut kas būs, tad varēšu pastāstīt. Tagad nekur nebraukšu, bet, visticamāk, uz pāris dienām atgriezīšos mājās. Domāju, ka nākamnedēļ būs kaut kas skaidrāks, varbūt pat agrāk."

Romanovs arī pastāstīja, ka ar "Dinamo" nokārtojis finansiālās saistības ["Dinamo" nebija norēķinājies ar mūsu futbolistu par pēdējām algām - aut.], lai arī ne tā, kā pats būtu vēlējies: "Neiznāca dabūt neko daudz, jo krīze šeit ir briesmīga. Arī citās komandās un vispār futbolā. "Dinamo" vadība pateica: "Vairāk tev iedot vienkārši nevaram. Ja vēlies dabūt vairāk - lūdzu, paliec. Spēlēsi dublieros". Tā es nevēlos, tāpēc vienojos par mazāku summu."

Deniss Romanovs Bukarestes "Dinamo" sastāvā divu gadu laikā nospēlēja vien piecus mačus, ielaižot sešus vārtus. Visu šo laiku priekšā bijis Rumānijas izlases pirmais numurs Bogdans Lobonts, bet Deniss pie spēlēšanas regulāri ticis vien dublieros.


, 2009-01-13 20:12, pirms 15 gadiem
žēl, ka tā arī neizdevās iegūt 1. vārtsarga vietu, klubs jau bija pietiekami labs
, 2009-01-13 20:20, pirms 15 gadiem
klubs bija mezoniig labs..mans fav. rumanju klubs patiik vnk kaa speelee utt..zeel ka romanovam neizdevaas tiesaam
bet cerams ka vareetu uzspeeleet skotijaa nez..bet gribas redzeet vinju tur..
, 2009-01-13 20:35, pirms 15 gadiem
es esmu vairāk pārsteigts par to, ka Lobonts nekur neiet... ibio, lielisks vārtsargs, viens no labākajiem Eiropā un jau ilgus gadus viņs tāds ir. un cik baumas klīst par to, ka tiesi sosezon viņs pāries (pirms katra tranfēru loga bija tādas ziņas). un ja Lobonts tiesām aiziet, tad Romanovam būtu reāla iespēja, jo Dinamo ir laba komanda.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.