Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Cigaņiks nāk uz maiņu ''Zorya'' uzvarā, Ontužānam brīdinājums ''Bayern II'' sastāvā

Cigaņiks nāk uz maiņu ''Zorya'' uzvarā, Ontužānam brīdinājums ''Bayern II'' sastāvā
Andrejs Cigaņiks. Foto: AP/Scanpix

Šodien spēles futbola līgās Eiropā aizvada latviešu futbolistu pārstāvētie klubi. Andrejs Cigaņiks nāca uz maiņu 77. minūtē un palīdzēja mazākumā nosargāt uzvaru Ukrainas čempionātā ar 2:0 pār Ļvovas ''Rukh''. Eduarda Emša Armēnijas ''Noah'' prata iekļūt kausa pusfinālā, kamēr Daniels Ontužāns nopelnīja brīdinājumu Vācijas pēc spēka trešajā līgā ''Bayern II'' sastāvā.

Eduards Višņakovs laukumā devās uz maiņu 82. minūtē, taču viņa pārstāvētā ''CSM Resita'' Rumānijas pēc spēka otrajā līgā piedzīvoja neveiksmi ar 0:1 pret ''Petrolul''. 59. minūtē Višņakova komanda nonāca mazākumā, ko izmatoja pretinieki, gūstot uzvaras vārtus 79. minūtē. Ar 19 punktiem 20 spēlēs ''CSM Resita'' atrodas priekšpēdējā vietā.

Armēnijas kausa ceturtdaļfināla atbildes spēlē Eduards Emsis devās sākumsastāvā ''Noah'' sastāvā un tika nomainīts 68. minūtē. Viņa pārstāvētā komanda cīnījās neizšķirti 2:2 ar ''Urartu''. Pirmajā spēlē ''Noah'' uzvarēja ar 2:0 un tādējādi iekļuva pusfinālā. Abas komandas spēli pabeidza desmit futbolistu sastāvā.

Daniels Ontužāns pēc spēka Vācijas trešajā līgā devās laukumā ''Bayern II'' sastāvā zaudējumā ar 2:3 pret ''Lubeck''. Ontužāns laukumā devās 70. minūtē un nopelnīja brīdinājumu. 20 komandu konkurencē ''Bayern II'' ar 33 punktiem 30 spēlēs ir 16. vietā.

Serbijā Kaspars Svārups palika rezervē un viņa pārstāvētā ''Bačka'' ar 1:1 spēlēja neizšķirti pret ''Javor'' .Ar 16 punktiem 29 mačos komanda atrodas pēdējā vietā čempionātā.

Vladislava Gutkovska pārstāvētās ''Rakow'' komandas spēle Polijas augstākajā čempionātā tika pārcelta saistībā ar vairākiem saslimšanas gadījumiem ar Covid-19 ''Rakow'' vienībā. Šodien komandai bija paredzēta spēle pret ''Stal Mielec''. Ar 37 punktiem ''Rakow'' ir trešā visā čempionātā.

Lietuvā ''Dziugas Telsiai'' vienībā uz maiņu 86. minūtē devās Aivars Emsis, kurš palīdzēja noturēt neizšķirtu 1:1 pret Kauņas ''Žalgiris''. Ar pieciem punktiem četrās spēlēs ''Telsiai'' ir piektie desmit komandu konkurencē.

Vladimirs Kudrjavcevs palika rezervē ''Widzew Lodz'' zaudējumā ar 0:3 pret ''Zaglebie Sosnowiec'' Polijas pirmajā līgā. Ar 34 punktiem 23 spēlēs ''Widzew Lodz'' ir septītie pirmajā līgā.

Andrejs Cigaņiks Ukrainas čempionātā Luhanskas ''Zorya'' sastāvā laukumā devās uz maiņu 77. minūtē un palīdzēja noturēt uzvaru ar 2:0 pār Ļvovas ''Rukh''. No 82. minūtes ''Zorya'' spēlēja mazākumā, taču prata vārtus neielaist. Ar 35 punktiem 19 spēlēs ''Zorya'' atrodas trešajā vietā čempionātā.

Valērijs Šabala Polijas pirmajā līgā pēc atgriešanās Belhatuvas GKS rindās devās laukumā uz maiņu 79. minūtē. Vienība gan piedzīvoja zaudējumu izbraukumā pret ''LKS Lodz'' ar 0:1. No 50. minūtēs GKS spēlēja mazākumā, vienīgos vārtus ielaižot 87. minūtē. Ar 16 punktiem 23 spēlēs GKS ir pēdējā vietā pirmajā līgā.

Aleksejs Saveļjevs Itālijas C sērijas B grupas 34. kārtas spēlē pret ''Cesena'' palika savas komandas rezervē. Mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. ''Mantova'' ar 47 punktiem 34 spēlēs ieņem 10. vietu 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.ffa.am/match.php?match_...


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.