Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U17 futbolistes sagrauj igaunietes un triumfē Baltijas kausā

Andrejs Siliņš

U17 futbolistes sagrauj igaunietes un triumfē Baltijas kausā
Foto: LFF

Latvijas WU-17 meiteņu izlase ceturtdien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā kļuva par Baltijas kausa izcīņas uzvarētāju, turnīra otrajā mačā ar rezultātu 4:0 pārspējot Igauniju un sacensības noslēdzot ar sešiem punktiem divos mačos.

Jau pirmajā puslaikā Latvijas izlase tika pie trīs vārtu pārsvara, kuru ar precīziem sitieniem deva Santa Sanija Vuškāne (8. minūtē), Darja Fiošina (16. minūtē) un Katrīna Daņilova (45. minūtē). Otrajā puslaikā Latvijas valstsvienības pārstāves pārliecinoši savas pozīcijas nosargāja, bet punktu panākumam 84. minūtē pielika Amēlija Lipšāne.

Abas komandas iepriekš turnīru bija uzsākušas ar uzvarām pār Lietuvas vienaudzēm - Latvijas izlase bija pārāka ar 4:1, savukārt Igaunija triumfēja ar rezultātu 5:1.

Komandas galvenā trenere Liene Vāciete uz šo treniņnometni bija uzaicinājusi divdesmit spēlētājas no desmit dažādām komandām. Vislielākā pārstāvniecība bija Rīgas Futbola skolai un FS "Metta". No šiem klubiem WU-17 izlasē bija pa piecām futbolistēm.

Pagājušajā vasarā Latvijas WU-17 izlase Baltijas kausa izcīņā ieguva otro vietu, ar 4:0 apspēlējot igaunietes un ar 2:3 piekāpjoties lietuvietēm.

Vairāk: https://lff.lv/zinas/12787/wu-17-iz...