Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Tas, ko daži sauc par haosu, ir demokrātijas un atklātības cena"

Andrejs Siliņš

Gorkšs: "Tas, ko daži sauc par haosu, ir demokrātijas un atklātības cena"
Kaspars Gorkšs. Foto: LFF

"Biedri ar savu balsojumu gan prezidenta, gan ģenerālsekretāra ziņojumu pieņēma ar pārliecinošu vairākumu. Esam iesākuši pārmaiņas, gribam tās īstenot, lai katrs biedrs var lepoties ar piederību Latvijas futbola saimei," piektdien notikušo Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresu komentēja organizācijas prezidents Kaspars Gorkšs.

"Šis kongress skaidri izgaismoja divas lietas. Pirmā – vecās un jaunās futbola filozofijas sadursmi, tāpēc šobrīd LFF galvenais uzdevums ir vairāk skaidrot biedriem pārmaiņas un iesaistīt tos procesos. Tas ļaus labāk saprast pārmaiņu mērķi," savā oficiālajā "Facebook" kontā notikušo kongresu komentēja Gorkšs.

"Otrā – tas, ko daži sauc par haosu, ir demokrātijas un atklātības cena. Tā ir gatavība runāt gan par labām, gan par grūtām lietām, jo tikai tā tās var atrisināt. Biedri ar savu balsojumu gan prezidenta, gan ģenerālsekretāra ziņojumu pieņēma ar pārliecinošu vairākumu. Esam iesākuši pārmaiņas, gribam tās īstenot, lai katrs biedrs var lepoties ar piederību Latvijas futbola saimei."

Kongresa laikā par atkāpšanos paziņoja pirmais viceprezidents Māris Verpakovskis, otrais viceprezidents Žoržs Tikmers un vēl vairāki valdes locekļi. Jau kongresa sākumā izskanēja aicinājums valdei atstāt savus amatus. Jau kongresa pirmajā daļā biedri nobalsoja pret valdes ziņojuma apstiprināšanu, attiecīgi izsakot iebildumus pret tās paveikto.

Kongresa ierakstu skaties šeit: Latvijas Futbola Federācijas kongress

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/futbolafed...

  +5 [+] [-]

, 2019-04-27 13:24, pirms 5 gadiem
Piekrītu. Šitie, valdes locekļi, kas saprata, ka nevarēs vairs neko mazgāt, paņēma vagu, LV futbols viņiem ir vienaldzīgs!

  +6 [+] [-]

, 2019-04-27 13:25, pirms 5 gadiem
Demokrātija ta demokrātija. Tā ir laba kamēr visi ievēro tās noteikums un ir godīgi. Bet, kad pretējā nometne laiž darbā netīrās metodītes, tad tie demokrāti sāk zaudēt pozīcijas. Vismaz īstermiņā.

 +10 [+] [-]

, 2019-04-27 13:48, pirms 5 gadiem
Cerams Kasparam izdosies!
Slēpts komentārs: vilibalds123
Slēpts komentārs: vilibalds123

  +5 [+] [-]

, 2019-04-27 18:38, pirms 5 gadiem
Kaut nu Gorkšam sanak padzīt vecos komonistus, čekistus un viņu sekotājus!

  +3 [+] [-]

, 2019-04-27 20:23, pirms 5 gadiem
Futbolā ir vajadzīgas pamatīgas pārmaiņas, bet daži indivīdi mēģina tam likt šķēršļus, bet neizdosies, ja Kaspars pieturēsies pie līdzšinējā plāna!

  +1 [+] [-]

, 2019-04-28 08:09, pirms 5 gadiem
Adolfs'Hitlers rakstīja: Futbolā ir vajadzīgas pamatīgas pārmaiņas, bet daži indivīdi mēģina tam likt šķēršļus, bet neizdosies, ja Kaspars pieturēsies pie līdzšinējā plāna!
Ja gribēs visu jaunu pa lielam, tādas pārmaiņas nav redzēta LV sportā, ka visi vecie aizietu un atnāktu visi jaunie un būtu panākumi! Viss ielaist tik dziļi, ka panākumu izlasē vēl 20 gadus neredzēsim nekādus!

  -1 [+] [-]

, 2019-04-28 08:09, pirms 5 gadiem
Ne mums talantīgu futbolistu, ne mums normālas furbola sistēmas!