Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Nākamais Varāns un Rebičs? Topošās futbola zvaigznes mirdzēs Jelgavā

Sportacentrs.com TV: Nākamais Varāns un Rebičs? Topošās futbola zvaigznes mirdzēs Jelgavā
Džeimss Medisons
Foto; PA Wire / Scanpix

Šajā darba nedēļā Sportacentrs.com TV piedāvās tiešraides no dažādiem svarīgiem sporta notikumiem valstī. Otrdienas vakarā Jelgavā tiksies Latvijas un Anglijas U21 futbola izlases, bet trešdien “Optibet” Hokeja līgas pagājušās sezonas finālistu pirmā tikšanās!

Šovakar trešo uzvaru četrās MHL spēlēs centīsies izcīnīt HK “Rīga” hokejisti, kam otro dienu pēc kārtas būs jāspēlē pret Habarovskas “Amurskie Tigry”. Vakar rīdzinieki izcīnīja pārliecinošu panākumu ar 5:1 un šovakar noteikti ir gatavi atkārtot iepriekš iespēto.

Nedēļas lielākais notikums otrdienas vakarā Jelgavā, kur UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies Latvijas un Anglijas U21 izlases. Abu komandu pirmajā spēlē Anglijā latvieši piedzīvoja zaudējumu ar 0:3, taču demonstrēja cienīgu sniegumu un mājās noteikti vēlēsies iekost grupas līderei.

“Jauniešu turnīri ir izcila iespēja klātienē redzēt topošās zvaigznes un salīdzināt spēkus pret viņiem. Pirms diviem gadiem Jelgavā redzējām talantīgo beļģu pussargu Juri Tīlemansu, gadu iepriekš – uzbrucēju Anti Rebiču, kurš nesenajā Pasaules kausā bija Horvātijas pamatsastāva spēlētājs, bet 2011. gadā "Skonto" stadionā pēc pārejas uz Madrides "Real" viesojās Rafaels Varāns – viens no jauno pasaules čempionu līderiem,” stāsta futbola komentētājs Agris Suveizda.

“Nav nekādu šaubu, ka arī angļu rindās būs virkne topošo un jau esošo spīdekļu – kā Džeimss Medisons, kuru "Leicester" šovasar nopirka par 25 miljoniem eiro, vai "Fulham" talants Raiens Seseņons. Turklāt lielākā daļa Anglijas U21 izlases spēlētāju pirms gada kļuva par U20 Pasaules kausa ieguvējiem, kas lieliski apliecina jaunās angļu paaudzes potenciālu.”

“Optibet” Hokeja līga ieskrējusies ar skaistām epizodēm pirmajā spēļu kārtā, bet klāt jau nākamā! Otrdien pieredzējušo spēlētāju bagātā “Prizma” mājās uzņems allaž ambiciozo “Mogo” - abas šosezon būs starp galvenajām pretendentēm uz iekļūšanu finālā.

Otrās kārtas centrālais mačs norisināsies trešdien, kad pagājušās sezonas finālsērijas atkārtojumā tiksies čempioni “Kurbads” un vicečempioni “Zemgale/LLU”. Jelgavniekiem pirmā kārta bija brīva, bet laiks tika izmantots lietderīgi, izcīnot uzvaru pārbaudes turnīrā Doņeckā, apspēlējot spēcīgākās Ukrainas komandas.

Sportacentrs.com TV tiešraides, 10.-12. septembris

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
10.10.18:30MHLHK Rīga - Amurskie Tigry
11.10.17:00UEFA Euro U21Latvija U21 - Anglija U21
11.10.19:00OHLHK Prizma - HK Mogo
12.10.17:00Latvijas kauss sievietēmRīgas Futbola skola - FK Liepāja
12.10.19:00OHLHK Kurbads - HK Zemgale/LLU
12.10.19:30OHLHK Liepāja - HS Rīga

Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.