Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Par Nīderlandes izlases treneri apstiprināts Kūmans

Par Nīderlandes izlases treneri apstiprināts Kūmans
Ronalds Kūmans
Foto: EPA/Scanpix

Par Nīderlandes izlases galveno treneri kļuvis Ronalds Kūmans, ar kuru līgums noslēgts līdz 2022. gada Pasaules kausa izcīņai.

Nīderlandes valstsvienību iepriekš vadīja Diks Advokāts, tomēr viņš pameta amatu, kad komandai neizdevās kvalificēties šā gada Pasaules kausam. Tikmēr Ronalds Kūmans iepriekš vadīja Liverpūles "Everton", taču oktobrī viņš no amata tika atlaists. Ar Kūmanu līgums noslēgts uz četriem ar pusi gadiem.

"Esmu pozitīvi noskaņots par komandas nākotni. Mums ir pietiekami daudz talantīgu spēlētāju, bet ir jāmaina dažas lietas, par kurām pastāstīšu vēlāk," preses konferencē stāstīja Kūmans. Kā spēlētājs viņš 1988. gadā kļuva par Eiropas čempionu, Nīderlandes izlases rindās kopumā aizvadot 78 spēles.

Brīdī, kad viņš tika atlaists no "Everton" galvenā trenera amata, komanda ieņēma tikai 18. vietu Anglijas Premjerlīgā, lai gan vasarā iztērēja vairāk nekā 150 miljonus eiro. Iepriekšējā gadā Kūmans palīdzēja "Everton" sasniegt septīto pozīciju, pirms tam esot septītais un sestais kopā ar "Southampton".

Nīderlande 2010. gada Pasaules kausā zaudēja finālā, bet pirms četriem gadiem ierindojās trešajā vietā. "Nīderlandei vienmēr ir jākvalificējas lielajiem turnīriem. Redzu, ka mums ir spoža nākotne. Tieši tāpēc pieņēmu piedāvājumu," sacīja Kūmans.

Izmantotie resursi:
Ronald Koeman: Netherlands appoint ex-Everton...


, 2018-02-06 20:18, pirms 6 gadiem
Izcils aizsargs bija ar lielgabala sitienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-07 09:55, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Izcils aizsargs bija ar lielgabala sitienu.
kaut vai European Cup 20.05.1992 finālā Barcelona-Sampdoria 112.min. 1:0, mūsdienās tādu vīru maz
Mirklis pēc Lautaro Martinesa vārtu guvuma. Foto: Kevork Djansezian/AFP/Scanpix
6

Argentīna zaudē pirmo puslaiku, taču Eiropas lielklubu zvaigznes nolauž Kostariku

11. uzvaru kopš iepriekšējā Pasaules kausa beigām aizvadītajās 12 spēlēs izcīnīja Argentīnas valstsvienība, kura Losandželosā ar 3:1 pieveica Kostarikas futbolistus.
Mihailo Mudriks. Foto: Czarek Sokolowski/AP/Scanpix
5

Ukraiņi atgūstas arī pret Islandi, Ščensnijs ieved Poliju finālturnīrā

Pēdējās divas ceļazīmes uz šovasar Vācijā paredzēto Eiropas meistarsacīkšu finālturnīru nopelnīja Ukrainas un Polijas futbolisti, kuri spraigās cīņās pieveica attiecīgi Islandi un Velsu.
Endriks. Foto: AFP/Scanpix

17 gadus vecais Endriks atkal iesit, Spānija un Brazīlija trīs pendeļu spēlē uzvarētāju neatrod

Otrdienas vakarā pārbaudes spēles aizvadījušas vairākas Eiropas un pasaules vadošās komandas. Madridē mājinieki spāņi realizēja divas pendeles, bet Brazīlija kompensācijas laikā atbildēja ar savu 11 metru soda sitienu (3:3). Brazīlijas labā vārtus guva arī 17 gadus vecais Endriks.