Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Aģente apstiprina: Pogbā traumas dēļ nespēlēs Pasaules kausa finālturnīrā

Aģente apstiprina: Pogbā traumas dēļ nespēlēs Pasaules kausa finālturnīrā
Pols Pogbā pa kreisi. Foto: AFP/Scanpix

Pola Pogbā aģente Rafaela Pimenta medijiem apstiprinājusi, ka viņas klients savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Francijas izlasei novembrī gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā.

29 gadus vecais Pols Pogbā aizvadītajā starpsezonā atgriezās Itālijas titulētākajā komandā Turīnas ''Juventus'', bet pirmssezonas pārbaudes mačā ASV iedzīvojās meniska savainojumā. Klubs sākotnēji vēstīja, ka francūzim izdevies izvairīties no ķirurģiskas iejaukšanās, tomēr turpmākais rehabilitācijas process nav ritējis tik sekmīgi. Septembra ievadā kļuva skaidrs, ka operācija traumētajam ceļgalam tomēr būs nepieciešama. Rehabilitācijas process ieildzis un noskaidrojies, ka 2018. gada Pasaules kausa uzvarētājs nevarēs palīdzēt savai valstsvienībai Katarā.

"Pēc pēdējās dienās Turīnā un Pitsburgā veiktajām medicīniskajām pārbaudēm secināts, ka Pogbā vēl nepieciešams laiks, lai atkoptos pēc operācijas. Šī iemesla dēļ Pogbā nevarēs pievienoties klubam pirms Pasaules kausa izcīņas un būt kopā ar izlasi finālturnīrā," teikts Pimentas paziņojumā.

Pašreizējā Pasaules kausa īpašniece Francija titula aizstāvēšanu sāks 22. novembrī ar spēli pret Austrāliju. Bez jau minētajām komandām D apakšgrupā spēlēs arī Dānija un Tunisija.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...


Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.
Milānas "Inter" futbolistu svinības. Foto: Gabriele Menis/EPA/Scanpix
3

"Inter" dominē, atspēlējas un pašā galotnē nospiež Udīni, tuvojoties otrajai zvaigznei virs logo

Ļoti tuvu 20. Itālijas čempiones titulam un, līdz ar to otrās zvaigznes "piespraušanai" virs kluba logotipa, tikusi Milānas "Inter", kura šovakar pamatīgi spieda "Udinese" vienību, kompensācijas laika beigu daļā gūstot pēdējos vārtus un uzvarot ar 2:1.