Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Fiorentina" cīņai par Čempionu līgu pastiprinās ar Francijas čempionu Ikonē

"Fiorentina" cīņai par Čempionu līgu pastiprinās ar Francijas čempionu Ikonē
Žonatans Ikonē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Itālijas futbola klubs Florences "Fiorentina" pavēstījis par 23 gadus vecā franču malējā pussarga Žonatana Ikonē pievienošanos komandai. Pirkums izmaksājis ap 14 miljoniem eiro.

Iepriekšējos trīsarpus gadus Ikonē pavadīja Francijas "Lille", kas viņu no PSG iegādājās par pieciem miljoniem eiro, un RMC lēš, ka Parīzes klubs no sava audzēkņa jaunā transfēra iekasēs no divarpus līdz trim miljoniem eiro.

Ikonē visas trīsarpus sezonas Lillē bijis pamatsastāva spēlētājs, palīdzot pagājušajā gadā izcīnīt sensacionālu titulu. "Lille" kreklā Ikonē Francijas čempionātā kopumā aizvadīja 123 spēles, 99 reizes ejot pamatsastāvā, gūstot 11 vārtus un izdarot 20 rezultatīvas piespēles. Šosezon viņam 18 spēlēs gan tikai 1+0, bet "Lille" ieņem astoto vietu.

Florences "Fiorentina" A sērijā ierindojas septītajā pozīcijā un par sešiem punktiem atpaliek no Čempionu līgas zonas. Vēl nesen "Fiorentina" četriniekam, kurā nav finišējusi jau sešas sezonas pēc kārtas, bija vēl tuvāk, tomēr gadu pabeidza ar diviem neizšķirtiem. Otro apli "Fiorentina" parīt sāks ar mājas spēli pret "Udinese".

Ikonē par spēles laiku flangos konkurēs ar 34 gadus veco spāni Hosē Kaljehonu, 23 gadus veco argentīnieti Nikolasu Gonsalesu, kurš vasarā no "Stuttgart" tika nopirkts par 23,5 miljoniem, un 30 gadus veco itālieti Rikardo Saponaru. Francijas izlasē Ikonē ir aizvadījis četras spēles un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.acffiorentina.com/en/ne...


, 2022-01-04 13:19, pirms 2 gadiem
Onana no Ajax jau ieradies Milānā un jau izgājis medicīnas pārbaudes.
, 2022-01-04 13:20, pirms 2 gadiem
Bet Fiorentinas iespējas būs ļoti atkarīgas no Vlahoviča nākotnes.
, 2022-01-04 21:55, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Onana no Ajax jau ieradies Milānā un jau izgājis medicīnas pārbaudes.
ar Handanoviču līgums netiks pagarināts? Cik saprotu, vasarā beigsies līguma termiņš.
, 2022-01-05 09:57, pirms 2 gadiem
puslaiks rakstīja: ar Handanoviču līgums netiks pagarināts? Cik saprotu, vasarā beigsies līguma termiņš.
Nemāku teikt, Handanovičam vasarā būs jau 38 gadi. Cik sapratu, tad ir vienošanās, ka Onanā pievienosies tieši vasarā.
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.