Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Jelgavnieces uzvar pirmajā sieviešu telpu futbola turnīrā Ķekavā

Jelgavnieces uzvar pirmajā sieviešu telpu futbola turnīrā Ķekavā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Ar astoņu komandu dalību aizvadīts pirmais sieviešu telpu futbola turnīrs "Ķekavas novada kauss 2022", par kura ieguvējām kļuva jelgavnieces. Turnīrā piedalījās sešas komandas no Latvijas un divas no Lietuvas.

Grupu turnīrā vispārliecinošāk nospēlēja FS "Jelgava" un FK "Iecava", kas automātiski iekļuva turnīra pusfinālā, savukārt ceturtdaļfinālā bija jātiekas FK "Auda" ar VK "Valor"/"Ropaži", kā arī Rēzeknes BJSS ar FK "Karys.lt 2". Pēc grupu turnīra sacensības beidzās SK "Imanta" un FK "Karys.lt 1".

Ceturtdaļfinālā gana pārliecinošas uzvaras svinēja FK "Auda" un Rēzeknes BJSS, tādējādi iekļūstot pusfinālā. Abi pusfināli bija ļoti aizraujoši un noslēdzās ar identiskiem rezultātiem 1:0. Uzvaras svinēja FK "Iecava" un FS "Jelgava" meitenes, iekļūstot turnīra finālā.

Arī spēles par godalgām noslēdzās ar identiskiem rezultātiem, šoreiz neizšķirtiem 1:1, kas nozīmēja, ka uzvarētājas nācās noskaidrot ar pēcspēles sitienu palīdzību. Cīņā par bronzu FK "Auda" meitenes bija precīzākas, izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:2, savukārt finālspēlē pēcspēles sitienos triumfēja FS "Jelgava" meitenes, kuras arīdzan bija pārākas ar 3:2.

Četrus vārtus turnīrā guva Ketija Daukšte (FS "Jelgava") un Viktorija Višņakova (Rēzeknes BJSS). Turnīra vērtīgākā spēlētāja bija Daniela Miļūna no FS "Jelgava".

1.vieta FS "Jelgava" (Elza Strazdiņa, Viktorija Fišere, Annija Bušmane, Marta Medinika, Ketija Daukšte, Daniela Miļūna, Estere Pikša, Agnese Troinova, Anna Poņatovska, Jevgēnija Blūma, treneris – Aleksejs Osipovs)

2.vieta FK "Iecava" (Renāte Gaugere, Abita Taurina, Patrīcija Brazauska, Megija Biezā, Rendija Baltrušaite, Alise Baltrušaite, Amanda Savicka, Sofija Sidorova, Gabriela Velpa, Lote Aleksandrova, treneris – Jevgēnijs Gedertsons)

3.vieta FK "AUDA" (Madara Vīgante, Luīze Lorence, Līga Patupa, Nikola Brahmane, Melānija Zālīte, Linda Kazlauska, Agita Balode, Madara Paidere, Evelīna Čubare, Kristiāna Tarvida, treneris – Marks Udovičenko)

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija


Lietuvas sieviešu telpu futbola izlase. Foto: LFF.lt

Latvijas sieviešu telpu futbola izlase uzvar pirmajā pārbaudes spēlē Lietuvā

LETA. Latvijas sieviešu izlase telpu futbolā sestdien Lietuvā pirmajā no divām draudzības spēlēm pieveica mājinieces. Latvija bija pārāka ar 6:1 (3:0).
Rainers Ragainis. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns
1

"Lūši" divreiz vadībā un pirmajā pusfinālspēlē parausta čempioni "Riga" aiz ūsām

Ar čempionvienības "Riga" nebūt ne vieglu uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem"/"Ošukalnu" (6:2) sācies "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas pusfināls, kas ritēs līdz trim panākumiem.
Jēkabpils ''Lūši''/''Ošukalns''. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns

Par ceturto telpu futbola virslīgas pusfinālisti kļūst ''Lūši''/''Ošukalns''

Šodien telpu futbola virslīgas pusfinālā iekļuva Jēkabpils ''Lūši''/''Ošukalns'', kas izšķirošajā ceturtdaļfināla spēlē viesos papildlaikā uzvarēja TFK ''Salaspili'' (5:3). Par vietu finālā klubs cīnīsies pret ''Riga'', bet citu pusfināla pāri veidos RFS pret ''Nikeru''.