Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Telpu futbola Virslīga atsākas ar "Nikara" uzvaru pār "Nikeru"

Telpu futbola Virslīga atsākas ar "Nikara" uzvaru pār "Nikeru"
Foto: FS Nikars

"Optibet" telpu futbola Virslīga, kas uz mēnesi bija pārtraukta valstī noteikto ierobežojumu dēļ, šodien atsākās ar "Nikara" un "Nikera" spēli Rīgā. Ar 7:0 pārliecinošu uzvaru svinēja "Nikars".

Telpu futbola Virslīgā šoruden pirms šodienas bija aizvadītas tikai divas spēļu kārtas, taču tagad spēles beidzot var atsākties. Tiesa, tas var notikt tikai epidemioloģiski drošā vidē un visiem sacensību dalībniekiem būs jābūt gataviem pirms spēles uzrādīt vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas sertifikātu. Līdz 15. decembrim gan vēl būs pārejas režīms.

Pirmajā Virslīgas spēlē kopš 16. oktobra savā starpā tikās "Nikars" un "Nikers". Titulētā "Nikars" komanda vadībā izvirzījās ātri, Germanam Matjušenko trešajā minūtē panākot 1:0, un Aleksandrs Kuļešovs pārsvaru desmitajā minūtē dubultoja. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 2:0, bet pēc tam "Nikars" savu uzvaru padarīja graujošu, līdz spēles beigām panākot 7:0.

Matjušenko sev noformēja "hat-trick", bet vēl pa vārtiem guva Kirils Butkovskis, Edijs Skurjats un Roberts Boroda.

"Nikaram" šī bija trešā uzvara trīs Virslīgas spēlēs šosezon, iekrājot vārtu statistiku 17:3, kamēr "Nikeram" šis bija otrais zaudējums.

Spēles ieraksts

Telpu futbola Virslīga šonedēļ

DatumsKomandasSākums/Rez.
20.11.Nikars-Nikers7:0
21.11.Lūši/Ošukalns- Nikers
21.11.Salaspils – Nīca/Otankimill

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/fk-nikars-fc-...


Foto: Riga Futsal Club
3

''Riga'' atstāj sausā ''RFS Futsal'', pirmo reizi triumfējot Latvijas kausā telpu futbolā

Par 2024. gada Latvijas kausa telpu futbolā ieguvēju šovakar Kuldīgas sporta hallē kļuva ''Riga'', kas finālmačā ar 3:0 pārspēja ''RFS Futsal''. Bronzas godalgas tika ''Nikers'' telpu futbolistiem.
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club
1

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.
Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Futzālā bez brīnumiem – finālsērijā tiksies iespaidīgi bruņotie Rīgas grandi

"Elektrum" Olimpiskajā centrā Rīgā noskaidrotas "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālistes – "Riga" un RFS mājas spēlēs sagrāva Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" (11:1) un Kuldīgas "Nikeru" (9:1), pusfinālsērijās paredzami uzvarot ar 3-0.