Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Vujoviča debijas spēlē Latvijas telpu futbolistiem neizšķirts pret Lietuvu

Vujoviča debijas spēlē Latvijas telpu futbolistiem neizšķirts pret Lietuvu
Foto: LFF

Cīņu trīs nāciju kausa ietvaros telpu futbolā šodien aizvadīja Latvijas izlase, kas Salaspils sporta namā uzņēma kaimiņus no Lietuvas. Aizraujošā duelī šoreiz uzvarētājs netika noskaidrots - 5:5.

• Latvijas izlases līderis ar ''hat-trick'' jeb trīs precīziem sitieniem bija Matīss Babris.

• Mača rezultāts tika atklāts jau spēles ievadā, kad pēc lieliskas saspēles precīzi bija viesi.

• Arī spēles turpinājums bija rezultatīvs. Abas komandas vairākkārt apmainījās ar vārtu guvumiem un pēc pirmā puslaika ar rezultātu 5:3 vadībā Latvija.

• Spēles otrā puse tik rezultatīva vairs nebija. Latvieši vispār nespēja gūt vārtus, turklāt divus ielaida. Lietuvieši panāca neizšķirtu un to nosargāja.

• Izlasei šis bija pirmais oficiālais mačs jaunā galvenā trenera Vasko Vujoviča vadībā.

• Otrdien Latvijas izlasei paredzēta otra cīņa šī paša turnīra ietvaros. Plkst. 20:00 Jelgavā viesosies Gruzijas telpu futbolisti.

• Šis mazais turnīrs gan izlasei, galvenokārt, kalpo kā treniņš pirms Pasaules kausa kvalifikācijas, kas sāksies 5. oktobrī.

Spēles pilnais ieraksts: ŠEIT


Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Futzālā bez brīnumiem – finālsērijā tiksies iespaidīgi bruņotie Rīgas grandi

"Elektrum" Olimpiskajā centrā Rīgā noskaidrotas "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālistes – "Riga" un RFS mājas spēlēs sagrāva Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" (11:1) un Kuldīgas "Nikeru" (9:1), pusfinālsērijās paredzami uzvarot ar 3-0.
Lietuvas sieviešu telpu futbola izlase. Foto: LFF.lt

Latvijas sieviešu telpu futbola izlase uzvar pirmajā pārbaudes spēlē Lietuvā

LETA. Latvijas sieviešu izlase telpu futbolā sestdien Lietuvā pirmajā no divām draudzības spēlēm pieveica mājinieces. Latvija bija pārāka ar 6:1 (3:0).
Rainers Ragainis. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns
1

"Lūši" divreiz vadībā un pirmajā pusfinālspēlē parausta čempioni "Riga" aiz ūsām

Ar čempionvienības "Riga" nebūt ne vieglu uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem"/"Ošukalnu" (6:2) sācies "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas pusfināls, kas ritēs līdz trim panākumiem.