Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kalns

Video: "Riga FC" triumfē Latvijas telpu futbola virslīgā

Ceturtajā spēlē par Latvijas telpu futbola čempioniem cīnījās “RFS Futsal” un “Riga FC” vienības, spēles ietvaros par čempioniem kļuva "Riga FC” komanda, kurai izdevies pirmajā puslaikā izvirzīties priekšā (3:0). Otrajā puslaikā “RFS Futsal” komandai pietrūka divu gūto vārtu lai atspēlēties un spēles beigu rezultāts 5:2. Piedāvājam spēles spilgtāko momentu apskatu.

Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Futzālā bez brīnumiem – finālsērijā tiksies iespaidīgi bruņotie Rīgas grandi

"Elektrum" Olimpiskajā centrā Rīgā noskaidrotas "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālistes – "Riga" un RFS mājas spēlēs sagrāva Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" (11:1) un Kuldīgas "Nikeru" (9:1), pusfinālsērijās paredzami uzvarot ar 3-0.
Lietuvas sieviešu telpu futbola izlase. Foto: LFF.lt

Latvijas sieviešu telpu futbola izlase uzvar pirmajā pārbaudes spēlē Lietuvā

LETA. Latvijas sieviešu izlase telpu futbolā sestdien Lietuvā pirmajā no divām draudzības spēlēm pieveica mājinieces. Latvija bija pārāka ar 6:1 (3:0).
Rainers Ragainis. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns
1

"Lūši" divreiz vadībā un pirmajā pusfinālspēlē parausta čempioni "Riga" aiz ūsām

Ar čempionvienības "Riga" nebūt ne vieglu uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem"/"Ošukalnu" (6:2) sācies "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas pusfināls, kas ritēs līdz trim panākumiem.