Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Petrow" atklāšanas spēlē iesit 16 vārtus, čempioniem rezultatīvi brazīlieši

"Petrow" atklāšanas spēlē iesit 16 vārtus, čempioniem rezultatīvi brazīlieši
Miks Babris. Foto: futsal.lv/Petrow FC

Šodien ar piecām spēlēm startēja "Optibet" telpu futbola Virslīgas jaunā sezona. Pērnā čempione "Raba" sāka ļoti pārliecinoši, ar 9:1 sakaujot "Salaspili".

# "Rabas" uzvarā piecus no deviņiem vārtiem iesita brazīlieši. Četras reizes izcēlās Edersons, bet mača pirmie vārti Eriveltona kontā. Vēl čempionu labā izcēlās Artūrs Strazdiņš, Toms Grīslis un Edgars Tarakanovs.

# Tomēr atklāšanas dienas labākais uzbrukums piederēja citai komandai – "Petrow/Jelgava" viesos ar 16:2 sasita "Kengaroos". Ar rezultatīviem sitieniem prata izcelties desmit dažādi futbolisti. Dmitrijs Kuzmins guva trīs vārtus, bet Artūrs Jerofejevs, Miks Babris un Marks Udovičenko izcēlās divreiz.

# Pateicoties Ričarda Raščevska hat-trick, "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" savā laukumā ar 6:0 sakāva "Rēzeknes" telpu futbolistus. Pārliecinoša uzvara arī "Nikaram" – 5:0 pret "Nīcu/Otankimill".

# Savukārt "Nikera" un "Daugavpils" duelī uzvarētājs netika noskaidrots – neizšķirts 2:2. "Daugavpils" mača gaitā atradās iedzinējos ar 0:2, 37. minūtē atguva abus vārtus, bet turpinājumā neizmantoja iespēju izraut uzvaru ar pendeli. Jāpiezīmē, ka kluba sastāvā bija arī Virslīgas kluba "Daugavpils" direktors Nauris Mackevičs.


Lietuvas sieviešu telpu futbola izlase. Foto: LFF.lt

Latvijas sieviešu telpu futbola izlase uzvar pirmajā pārbaudes spēlē Lietuvā

LETA. Latvijas sieviešu izlase telpu futbolā sestdien Lietuvā pirmajā no divām draudzības spēlēm pieveica mājinieces. Latvija bija pārāka ar 6:1 (3:0).
Rainers Ragainis. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns
1

"Lūši" divreiz vadībā un pirmajā pusfinālspēlē parausta čempioni "Riga" aiz ūsām

Ar čempionvienības "Riga" nebūt ne vieglu uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem"/"Ošukalnu" (6:2) sācies "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas pusfināls, kas ritēs līdz trim panākumiem.
Jēkabpils ''Lūši''/''Ošukalns''. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns

Par ceturto telpu futbola virslīgas pusfinālisti kļūst ''Lūši''/''Ošukalns''

Šodien telpu futbola virslīgas pusfinālā iekļuva Jēkabpils ''Lūši''/''Ošukalns'', kas izšķirošajā ceturtdaļfināla spēlē viesos papildlaikā uzvarēja TFK ''Salaspili'' (5:3). Par vietu finālā klubs cīnīsies pret ''Riga'', bet citu pusfināla pāri veidos RFS pret ''Nikeru''.