Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Barjera neiztur Lilles fanu svinības, trīs līdzjutēji nopietni cietuši

Marselo Bjelsas vadītais Francijas futbola klubs "Lille" šovakar izbraukumā 15. minūtē izvirzījās vadībā pret līgas jaunpienācēju "Amiens" (1:0), taču drīz pēc tam spēli nācās pārtraukt. Iemesls bija notikušais negadījums viesu fanu sektorā, kad aizsargbarjera un žogs neizturēja Lilles līdzjutēju gaviles. Rezultātā daudzi fani izkrita no tribīņu sektora, un beIN Sports pēdējā ziņotā informācija liecina, ka traumas guvuši 18 līdzjutēji. Trim no viņiem konstatēti nopietni ievainojumi. 50 minūtes pēc incidenta, kā jau varēja prognozēt, tika pieņemts lēmums spēli pārcelt un šovakar neturpināt.

Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Mbapē 2+1, Dembelē divi vārti, PSG atkal uzvar ar 4:1 un labo izbraukuma rekordu

Francijas futbola čempionātā Eirokausu ceturtdaļfinālistes vakar aizvadīja pārceltās spēles, un no Eirokausu komandām uzvarēja vienīgi lidervienība PSG, kas izbraukumā ar 4:1 sasita izkrišanas pretendenti "Lorient".
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".