Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Početīno: ''Esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka Mbapē paliks PSG''

Početīno: ''Esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka Mbapē paliks PSG''
Mauricio Početīno un Kiljans Mbapē. Foto: SPO/Scanpix

''Ligue 1'' čempiones Parīzes ''Saint-Germain'' galvenais treneris Mauricio Početīno preses konfrencē sacījis, ka ir simtprocentīgi pārliecināts par komandas zvaigznes Kiljana Mbapē palikšanu klubā.

Parīzes kluba galvenais treneris Mauricio Početīno preses konferencē pirms piektdien gaidāmās ''Ligue 1'' spēles pret ''Strasbourg'' adresēja baumas par Mbapē pāreju uz citu klubu: ''Pēc tā, kā jūtos un šo uztveru, un arī nevēloties domāt ko citu, esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka Mbapē paliks Parīzes ''Saint-Germain''. Taču tas ir futbols - iespējams sagaidīt dažādus scenārijus.''

Parīzes klubs pagājušajā nedēļā pēc sezonas pārtraukuma atgriezās Francijas tronī, priekšlaicīgi nodrošinot ''Ligue 1'' čempiontitulu. Tik sekmīga sezona gan nepadevās Eirokausos. ''Saint-Germain'' UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā izsēja pārsvaru un divu maču summā piekāpās tieši Madrides ''Real'', kas vairākkārt minēta kā Mbapē nākamā komada.

Francijas futbola superzvaigznes pašreizējais līgums ar PSG noslēgsies 30. jūnijā. Šajā ''Ligue 1'' sezonā Mbapē 31 mačā izcēlies ar 22 vārtiem un 14 piespēlēm, bet Čempionu līgas astoņās spēlēs francūzis guva sešus vārtus un četras reizes asistēja partneriem.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/pochet...


, 2022-04-28 19:30, pirms 2 gadiem
Ja jau Početīno tā saka, tad 100% ka nepaliks PSG. Ar tādiem vārdiem vienmēr sākās visas lielās pārejas🙃
, 2022-04-28 19:54, pirms 2 gadiem
Viņš jau arī droši pārliecināts ka viņu neatlaidīs
, 2022-04-28 22:00, pirms 2 gadiem
PSG !!
, 2022-04-28 22:14, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Viņš jau arī droši pārliecināts ka viņu neatlaidīs
Mbapē ir numur viens pasaulē futbolā. Viņš paliks PSG.
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".