Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Par iespējamo naudas izspiešanu no Pola Pogbā aizturēts viņa brālis

Par iespējamo naudas izspiešanu no Pola Pogbā aizturēts viņa brālis
Pols Pogbā pa kreisi. Foto: AFP/Scanpix

Francijas policija par iespējamu naudas izspiešanu ir aizturējusi šīs valsts futbolista Pola Pogbā brāli Matiasu, bet vēl četras personas tiek turētas aizdomās. Iepriekš Turīnas ''Juventus'' spēlētājs vērsās policijā, jo viņa brālis un bērnības draugi ir šantažējuši sportistu, lai no tā iegūtu 13 miljonus eiro.

Iepriekš ziņots, ka Pola Pogbā brālis Matiass un viņa bērnības draugi šantažējuši Turīnas ''Juventus'' futbolistu, lai iegūtu no viņa 13 miljonus eiro. Pats francūzis vērsies policijā, kas sākusi izmeklēšanu.

Pogbā 32 gadus vecais brālis Matiass savā ''Instagram'' profilā bija publicējis video četrās valodās (franču, angļu, itāļu un spāņu), kurā sola atklāt jaunākā brāļa personības šķautnes, kas viņa līdzjutējiem, pārstāvētajām komandām un sponsoriem liktu apšaubīt ''Juventus'' futbolista godīgumu. Pēc Francijas mediju ziņotā Pogbā izmeklētājiem paziņojis, ka viņa brālis un bērnības draugi vēlējušies viņam celt neslavu, paziņojot, ka francūzis lūdzis burvim uzlikt lāstu viņa tautietim Kilianam Mbapē.

Francijas policija sāka izmeklēšanu un tiek ziņots, ka tas rezultējies ar viņa brāļa Matiasa aizturēšanu, bet vēl četras personas, lai arī vēl nav aizturētas, tiek turētas aizdomās par naudas izspiešanas mēģinājumu. Matiasa Pogbā advokāts Francijas medijam BFMTV paziņojis, ka viņa klients sevi uzskata par nevainīgu. ''Šo lēmumu mēs pārsūdzēsim,'' medijam teica Pola Pogbā brāļa aizstāvis.

Šajā vasarā Pogbā no Mančestras ''United'' atgriezās Turīnas ''Juventus'', taču vienā no pirmssezonas pārbaudes spēlēm futbolists iedzīvojās savainojumā. Jau novembra izskaņā Francijas futbola izlase Katarā aizstāvēs 2018. gadā iegūto Pasaules kausu, taču, visticamāk, tajā Pogbā nespēlēs, jo savainotajai kājai iepriekš veica operāciju. Valstsvienības sastāvā 29 gadus vecais futbolists piedalījies 91 spēlē, kurā iesitis 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.