Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

PSG pārdodamo spēlētāju sarakstā iekļauj 11 futbolistus, Neimāra tajā nav

PSG pārdodamo spēlētāju sarakstā iekļauj 11 futbolistus, Neimāra tajā nav
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG šovasar pēc īres beigām par 38 miljoniem izpirka Portugāles izlases kreiso aizsargu Nunu Mendišu, pēcāk no "Porto" par 40 miljoniem iegādājās citu portugāļu talantu Vitinju un drīzumā varētu iegūt arī Milānas "Inter" aizsardzības līderi Milanu Škrinjaru, taču viena no vasaras prioritātēm būs ne tikai sastāva pastiprināšana, bet arī lieko spēlētāju pārdošana.

PSG šovasar par vārtsargu Alfonsa Areolā ("West Ham") un Marcina Bulkas ("Nice") pārdošanu saņēmusi vairāk nekā 11 miljonus eiro, tomēr šķiršanās no liekajiem spēlētājiem jau vairākus gadus bijis ļoti sarežģīts uzdevums, ar kuru nu jau bijušais sporta direktors Leonardu tā arī netika galā. Anteru Enrike, kurš atgriezies PSG, un Luiss Kamposs, jaunais faktiskais sporta direktors, kurš oficiāli nodēvēts par konsultantu, esot sastādījuši sarakstu ar 11 spēlētājiem, kurus šovasar vajadzētu pārdot. Lielākā daļa šo spēlētāju ir vecumā ap 30 gadiem un diezin vai ļaus iekasēt lielas pāreja summas – galvenais ieguvums darījumu gadījumā būtu atbrīvošanās no algas.

Kā ziņo laikraksts Le Parisien, šajā 11 spēlētāju sarakstā ir Tīlo Kērers (25 gadi, nopirkts par 37 miljoniem), Idrisa Gejs (32 gadi, 30 miljoni) un Eriks Dina-Ebimbē (21 gads, akadēmija), kuriem līgums beigsies nākamvasar, Levins Kurzavā (29 gadi, 25 miljoni), Abdū Diallo (26 gadi, 32 miljoni), Leandro Paredess (28 gadi, 40+7 miljoni), Anders Errera (32 gadi, brīvais aģents), Džordžīno Veinaldums (31 gads, brīvais aģents), Juliāns Drakslers (28 gadi, 36 miljoni) un Mauro Ikardi (29 gadi, 60 miljoni), kuriem līgums beigsies 2024. gadā, un Danilu Pereira (30 gadi, 16 miljoni), kuram līgums beigsies 2025. gadā.

Šajā sarakstā nav iekļauts Neimārs, taču tas nenozīmē, ka viņš nevarētu pamest Francijas galvaspilsētu. Jau ilgāku laiku franču mediji spekulē, ka PSG labprāt tiktu vaļā no brazīlieša algas un ka arī Neimārs, lai arī grib palikt, šādas attieksmes dēļ nebūtu pret kluba maiņu. Īsumā, tas varētu nozīmēt, ka izdevīga piedāvājuma gadījumā PSG neatteiktos no pasaules rekordpirkuma pārdošanas.

Izmantotie resursi:
https://www.leparisien.fr/sports/fo...
https://www.getfootballnewsfrance.c...


, 2022-07-10 16:05, pirms 2 gadiem
Neymar > Real Madrid
Ronaldo > Real Madrid
Messi > Real Madrid

Benzema > Chelsea
, 2022-07-10 16:18, pirms 2 gadiem
Dabūja Messi un Neymar nav vajadzīgs, vēlos aizstāvēt Neymar, alga liela ,bet spēj izveidot uzbrukumus MNM manuprāt nevajag jaukt ārā vidū atstāt Verati Simons Vinaldums un aizsardzība Ramos,Kimpembe,Marquinos,Hakimi,Bernat, GK DON un Navas lai paliek!
, 2022-07-10 17:45, pirms 2 gadiem
NaVI Broky rakstīja: Neymar > Real Madrid
Ronaldo > Real Madrid
Messi > Real Madrid

Benzema > Chelsea
Vairāk domāju uz to, ka CR7 paliks United. Bet viss var būt kā teikt.
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".