Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Mesi: "Man bija arī citi piedāvājumi, bet ātri vienojos ar PSG"

Mesi: "Man bija arī citi piedāvājumi, bet ātri vienojos ar PSG"
Lionels Mesi. Foto: EPA/Scanpix

Intervijā "France Football" Argentīnas futbolists Lionels Mesi pastāstīja, ka aiziešana no "Barcelona" viņam nāca kā nepatīkams pārsteigums, taču Parīzes "Saint-Germain" piedāvājums nāca ātri un izdevās panākt vienošanos, un šajā sakarā svarīgs bija arī tas faktors, ka Parīzes komandā bija vairāki Mesi draugi.

"To, kas notiks Barselonā pēc manas atgriešanās no "Copa America", es pilnībā nebiju gaidījis," intervijā sacīja Lionels Mesi. "Atgriezos Barselonā, lai gatavotos sezonai pēc savām brīvdienām. Biju sapratis, ka viss ir nokārtots un ka man atliek tikai atbraukt un parakstīt līgumu. Taču, kad ierados Barselonā, man pateica, ka tas vairs nav iespējams un ka man jāmeklē jauns klubs, jo "Barcelona" līgumu vairs nemaz nevar pagarināt. Tas pilnībā mainīja manus plānus."

Mesi atzina, ka bija saviļņots par notikušo un ka uztvēris šīs ziņas kā aiziešanu no mājām, taču neesot neko varējis izdarīt: "Tā tas vienkārši bija, un manai ģimenei to nācās pieņemt."

"Pēc tam Barsa publicēja paziņojumu, ka es nepalikšu klubā, un tad es patiešām sapratu, ka jāsāk domāt par nākamo komandu," turpināja Mesi. "Man jānovērtē tas, ka uzreiz sekoja vairāki piedāvājumi, un vienu no tiem izteica PSG. Esmu pateicīgs Parīzes klubam, jo tas jau no paša sākuma parādīja, ka vēlas mani sastāvā, un parūpējās par mani."

Mesi norādīja, ka vienošanos ar Parīzes klubu izdevies panākt ļoti ātri, un viņš atzina, ka šeit lielu faktoru nospēlēja personības. Parīzes komandā spēlē viņa draugi Neimārs, Anhels di Marija un Leandru Paredess, un Mesi teica, ka tas viņam esot bijis svarīgi: "Zināju, ka man jādodas uz jaunu valsti un jāsāk no jauna, tāpēc draugu klātbūtne ģērbtuvēs bija nozīmīga. Vairāki cilvēki šeit runā spāniski, un Neimārs, Anhels un Leandru man palīdzēja ātrāk iejusties kolektīvā."

Mesi atzina, ka PSG spēlētāji jau "Copa America" laikā bija aicinājuši viņu uz Parīzi, tiesa, tas pārsvarā bija jokojoties, jo visi zinājuši, ka viņš nolēmis palikt Barselonā: "Tas bija pārsteigums arī viņiem, kad pateicu, ka tomēr varētu spēlēt Parīzē. Viņi bija ļoti priecīgi par šādu iespēju."

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...


, 2021-10-09 17:33, pirms 2 gadiem
.."Mesi atzina, ka bija saviļņots par notikušo..." diez vai tik ļoti saviļņots bija pamest Barsu kā te raksta.
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.