Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Anglijas aizsardzības līderis Magvairs atgriezies treniņos, Krievijai sastāva izmaiņa dienu pirms spēles

Anglijas aizsardzības līderis Magvairs atgriezies treniņos, Krievijai sastāva izmaiņa dienu pirms spēles
Harijs Magvairs. Foto: Reuters/Scanpix

Viena no "Euro 2020" grupu turnīra pirmās kārtas centrālajām spēlēm gaidāma svētdien plkst. 16:00 pēc Latvijas laika, kad Londonā tiksies Anglija un Horvātija, kuras savā starpā spēlēja arī 2018. gada Pasaules kausa pusfinālā – toreiz pagarnājumā uzvarēja horvāti.

Vakar Anglijas izlases treniņā piedalījās aizsardzības balsts Harijs Magvairs, kurš potītes saišu bojājuma dēļ nav spēlējis kopš 9. maija un tikai pagājušajā nedēļā atsāka skriet. Mančestras "United" centra aizsarga dalība "Euro 2020" pirmajā spēlē pret Horvātiju gan joprojām ir ļoti apšaubāma – visdrīzāk Magvaira atgriešanās laukumā varētu notikt tikai trešajā grupas spēlē pret Čehiju. Otrajā kārtā sešas uzvaras pēc kārtas izcīnījušie angļi spēlēs pret skotiem.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Dienu pirms pirmās spēles izmaiņas sastāvā nācies veikt Krievijas izlasei, kas pozitīva Covid-19 pārbaužu rezultāta dēļ izsvītrojusi Sanktpēterburgas "Zenit" malējo pussargu Andreju Mostovoju un viņu aizvietojusi ar Maskavas "Dynamo" centra aizsargu Romanu Jevgeņjevu. 23 gadus vecais Mostovojs izlasē ir aizvadījis astoņas spēles, bet Krievijas čempionvienības rindās šosezon sāka astoņas no 26 spēlēm un guva sešus vārtus.

Jevgeņjevs ir "Dynamo" pamatsastāva spēlētājs, bet izlasē aizvadījis vienu maču. Šajā ciklā viņš bija U21 izlases sākumsastāva aizsargs un guva vārtus atlases spēlē Rīgā (4:1). Krievija rīt plkst. 22:00 pēc Latvijas laika Sanktpēterburgā uzņems Beļģiju. Vēl grupā būs Dānija un Somija.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://twitter.com/TeamRussia/stat...


, 2021-06-11 14:22, pirms 3 gadiem
Lorenco Pelegrīni ir svītrots no ITA izlases sastāva.
, 2021-06-11 19:45, pirms 3 gadiem
eu, tv6 m@ukas, kur Anglijas - Horvātijas tiešraide????
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.