Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Keins par finālu: ''Tā būs lielākā spēle manā līdzšinējā karjerā''

Keins par finālu: ''Tā būs lielākā spēle manā līdzšinējā karjerā''
Harijs Keins atzīmē vārtu guvumu. Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien ar 2020. gada Eiropas čempionāta finālspēli Vemblija stadionā Londonā starp Anglijas un Itālijas izlasēm noslēgsies prestižais turnīrs. Anglijas izlases kapteinis un viens no uzbrukuma līderiem Harijs Keins atzīmējis, ka šī, visticamāk, būs lielākā spēle visu izlases futbolistu karjerās.

Jau svētdien ar finālu starp Angliju un Itāliju noslēgsies 2020. gada Eiropas čempionāts futbolā. Angļi pusfinālā ar 2:1 apspēlēja Dāniju, kamēr Itālija bija pārāka pēcspēles soda sitienos pār Spāniju. Anglija Eiropas čempionātu finālos spēles pirmo reizi, kamēr Itālija vienu reizi šajā turnīrā ir triumfējusi.

''Tā būs lielākā spēle manā līdzšinējā karjerā. Iespējams, lielākā spēle visu mūsu karjerās,'' spēles nozīmīgumu akcentēja Anglijas izlases kapteinis Harijs Keins. Tieši Keina vārti, esot pirmajam pēc atlēkušās bumbas, kad netika realizēta pendele, kļuva par uzvaras nesošajiem. ''Izdarīt ko īpašu ar Anglijas izlasi, visticamāk, būtu vērtējams augstāk kā ko sasniegt ar klubu, jo tas gaidīts tik ilgi. Šobrīd sajūtas nav citādākas kā pirms jebkuras citas spēles. Ievērojam to pašu rutīnu, bet var just nedaudz nervozitāti un saviļņojumu,'' turpināja Keins.

2018. gada Pasaules kausā angļi apstājās pusfinālā, tāpēc šo iespēju esot jāizmanto, uzskata Keins: ''Tas būs vienreizējs panākums. Gan spēlētāji, gan fani ir ilgi gaidījuši, kad atkal spēlēsim finālā. Šī iespēja ir jāizmanto! Mums ir lieliska iespēja otro reizi izcīnīt trofeju valstij. Mēs visi šeit esam uzvarētāji, mēs visi gribam uzvarēt.''

Līdz šim turnīrā Anglija ielaidusi tikai vienus vārtus, kamēr uzbrukumā tās līderi ir Harijs Keins un Rahīms Stērlings. Eiropas čempionāta fināls notiks Vemblija stadionā Londonā.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-07-10 09:38, pirms 3 gadiem
Nespīd....👎
, 2021-07-10 09:51, pirms 3 gadiem
abas pretigas izlases, pat nezinu par ko fanot!
, 2021-07-10 10:28, pirms 3 gadiem
Badžo ...pēcteči lai uzvar, tie otri nav cienīgi pat būt finālā!!!
, 2021-07-10 10:44, pirms 3 gadiem
bakstas rakstīja: Badžo ...pēcteči lai uzvar, tie otri nav cienīgi pat būt finālā!!!
Kādi badžo, tikai par angļiem
, 2021-07-10 10:55, pirms 3 gadiem
Let's go England!!
, 2021-07-10 11:02, pirms 3 gadiem
Un atkal paliksi, Harij, bez trofejas!
, 2021-07-10 11:54, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Un atkal paliksi, Harij, bez trofejas!
vienīgais, kas atkal paliks bez trofejas, būs bonučis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-07-10 12:39, pirms 3 gadiem
KuKluxSpirit rakstīja: Dānijas atbalstītāja, kura piedalījās trešdienas Euro 2020 pusfinālā Vemblijā, saka, ka pēc spēles Anglijas fani viņu fiziski aizskāra.
Žanete Jorgensena, kas 15 gadus dzīvo Londonas rietumos, devās kopā ar trim māsīcām pēc biļešu iegādes Dānijas Futbola asociācijā (DBU).
"Kad mēs pēc spēles devāmies prom no stadiona, cilvēki sāka kliegt, piemēram:" Jūs šeit nepiederat, "viņa teica Guardian. "Mums bija arī Dānijas karogs, un viņi mēģināja to man atņemt, bet es to pavilku atpakaļ un teicu: "Liekaties mierā! " Tad viņi sāka vilkt mani aiz matiem, un es nespēju noticēt, kas notiek. Tas bija diezgan biedējoši. ”
Pēc Jorgensenes teiktā, grupā bija “seši vai septiņi” Anglijas fani vecumā no 20 līdz 40 gadiem. Kad viņi pēc turpmākas konfrontācijas ar māsīcām bija devušies tālāk, viņa informēja tuvējo policistu.
"Es runāju ar policiju, bet neesmu pārliecināta, ka bija kāda atbildes reakcija," sacīja Jorgensena. "Es biju tik satriekta, ka es vienkārši gribēju nokļūt mājās."
Vakara standarta ziņojumā aprakstīts, kā deviņus gadus vecs zēns aizbēga uz autobusa augšējo klāju pēc tam, kad Anglijas fani saķērās ar viņa tēvu un iesita viņam uz vēderu, kad 40 cilvēku grupa pamanīja viņu kreklus pa logiem. Ir bijuši apgalvojumi, ka, ienākot stadionā , daži jauni Dānijas atbalstītāji tika apspļauti.
"Manas meitas 14 un 11 gadu vecumā neuzdrošinājās dižoties ar saviem dāņu krekliem un cepurēm, jo viņus iebiedēja angļu fani," Dānijas vietnei DR sacīja Sigruna Metjūsena Kempbela. "Kad mēs iegājām stadionā, mums uzspļāva, un cilvēki kliedza apvainojumus."
Dānijai tika piešķirtas 8000 biļetes, un lielāko daļu no viņiem izpirk atbalstītāji, kuri dzīvo Apvienotajā Karalistē. Anglijā grūti iekļūt stingru karantīnas noteikumu dēļ tiem, kas ceļo no aizjūras zemēm. Bet Jorgensene Dānijas sekcijā redzēja vairākus Anglijas līdzjutējus un bija lieciniece citiem nepatīkamiem incidentiem pirms spēles, tās laikā un pēc spēles.
"Es redzēju, kā kāds angļu līdzjutējs piegāja pie kāda bērna un mēģināja viņu izraut no viņa sēdvietas," viņa teica. “Tā bija biedējoša pieredze. Mums bija jāpērk biļetes caur DBU, jo viņi vēlējās, lai mēs visi sēdētu kopā. Es neesmu pārliecināta, kas notika, bet starp mums noteikti bija daudz angļu fanu, kas padarīja atmosfēru mazliet pasīvu. Es domāju, ka daži cilvēki mazliet nobijās, jo bija ļoti agresīvi. ”
Ronalds Hansens, DBU komercdirektors, apstiprināja DR, ka ir pamanījis Anglijas līdzjutējus Dānijas sektorā, taču teica, ka UEFA un Vemblija pienākums ir to izsekot. "Ja esat kaut ko pieredzējis tik vardarbīgā līmenī, tad es domāju, ka jums par to jāziņo," viņš teica.
Jorgensens un citi Dānijas fani pirms svētdienas fināla ir izlikuši informāciju par Facebook pieredzēto itāļu emigrantu grupām Londonā pirms svētdienas fināla, lai brīdinātu viņus būt piesardzīgiem.
"Mēs vienkārši vēlējāmies noskatīties jauku spēli un pavadīt labu vakaru - mēs negribējām nevienu no šīm nepatikšanām," viņa teica. "Bija tik daudz fanu, kas nebija tādi huligāni, bet tas, par ko es uztraucos, ir itāļu fani. Es ceru, ka viņiem nav jāpārdzīvo viens un tas pats. ”
Es saprastu ja alusvēderi pret alusvēderiem tur kaujas pēc spēles. Bet nu aiztikt meitenes un bērnus.. zombiju bars
, 2021-07-10 12:44, pirms 3 gadiem
Kefirgalva rakstīja: Es saprastu ja alusvēderi pret alusvēderiem tur kaujas pēc spēles. Bet nu aiztikt meitenes un bērnus.. zombiju bars
Atrausies no itāļiem
, 2021-07-10 12:51, pirms 3 gadiem
Ragazzi rakstīja: Atrausies no itāļiem
No krievu profińiem tikai angli var atrauties. Pārējie bēg ar asińainiem deguniem
, 2021-07-10 12:51, pirms 3 gadiem
Liiiiiiiverpoooool, Liiiiiiiverpooolllll!!!!
, 2021-07-10 15:52, pirms 3 gadiem
Kefirgalva rakstīja: Es saprastu ja alusvēderi pret alusvēderiem tur kaujas pēc spēles. Bet nu aiztikt meitenes un bērnus.. zombiju bars
Ko ta gribi no angļu faniem, ļoti lieli urlas tie ir.
, 2021-07-10 17:10, pirms 3 gadiem
backtofire rakstīja: Ko ta gribi no angļu faniem, ļoti lieli urlas tie ir.
Tu lielāks u..a par viņiem
, 2021-07-10 18:50, pirms 3 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Liiiiiiiverpoooool, Liiiiiiiverpooolllll!!!!
īsti neprasās 1985.g. CL fināls Briselē ar tā sekām starp Liverpool/ Juventus
, 2021-07-10 22:19, pirms 3 gadiem
Iisti neatceros, vareetu buut bijis 2014. gads, kad Anglija speeleeja ar Itaaliju PK grupu turniiraa.

PIRMS speeles krietni iesmeelis piegaaju pie tuvaakaa patieshaam lielaa kroga, kur aaraa rinda ar anglju faniem gaidiija ielaishanu, un taadaa maaksloti lauziitaa akcentaa skalji prasiiju: "Ekskiuz mii, ristorante Italiano - WHERE? I want to celebreit ZE VIKTORI!"

Lieki pateikt, ka tur neviens pat neuzdriiksteejaas neko pateikt, shokaa par bezkauniibu droshi vien padomaaja - who the hell is this motherfcker?

Itaalija peec paaris stundaam patieshaam izraadiijaas speeles uzvareetaaji
, 2021-07-10 22:56, pirms 3 gadiem
Labi ka taa rakstīja: Iisti neatceros, vareetu buut bijis 2014. gads, kad Anglija speeleeja ar Itaaliju PK grupu turniiraa.


PIRMS speeles krietni iesmeelis piegaaju pie tuvaakaa patieshaam lielaa kroga, kur aaraa rinda ar anglju faniem gaidiija ielaishanu, un taadaa maaksloti lauziitaa akcentaa skalji prasiiju: "Ekskiuz mii, ristorante Italiano - WHERE? I want to celebreit ZE VIKTORI!"

Lieki pateikt, ka tur neviens pat neuzdriiksteejaas neko pateikt, shokaa par bezkauniibu droshi vien padomaaja - who the hell is this motherfcker?

Itaalija peec paaris stundaam patieshaam izraadiijaas speeles uzvareetaaji
Jā, tikai pēc 8 mēnešiem tev piedzima dvīńi
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.