Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Spānijas kapteinim pozitīvs Covid-19, pret Lietuvu pārbaudes mačā spēlēs U21 izlase

Spānijas kapteinim pozitīvs Covid-19, pret Lietuvu pārbaudes mačā spēlēs U21 izlase
Serhio Busketss. Foto: EPA/Scanpix

Nedēļu pirms pirmās 2020. gada Eiropas čempionāta futbolā spēles Covid-19 nesis korekcijas Spānijas izlasē, kuras kapteinis Serhio Busketss saņēmis pozitīvas vīrusa analīzes. Aizsargs šobrīd ir izolēts no pārējās komandas, taču izlase lēmusi, ka otrdien gaidāmo pārbaudes spēli pret Lietuvu aizvadīs U21 izlase.

Piektdien Spānijas izlase turpināja gatavošanos 2020. gada Eiropas čempionātam, nospēlējot neizšķirti 0:0 ar Portugāli draudzības spēlē. Eiropas čempionāts futbolā sāksies jau 11. jūnijā un ilgs līdz 11. jūlijam. Covid-19 pandēmijas dēļ UEFA lēma pārcelt turnīra rīkošanu par gadu.

Nedēļu pirms Spānijas izlases pirmās 2020. gada Eiropas čempionāta spēles pozitīvas Covid-19 analīzes saņēmis aizsargs un izlases kapteinis Serhio Busketss, kurš ikdienā spēlē ''Barcelona''. 32 gadus vecais futbolists devies izolācijā no pārējās komandas, taču izlase lēmusi, ka otrdien gaidāmajā pārbaudes spēlē pret Lietuvu laukumā dosies U-21 izlase. Līdzjutēji, kuri iegādājušies biļetes, var saņemt par tām naudu atpakaļ, kamēr citiem, kuri plāno apmeklēt maču, tiks piedāvātas atlaides.

Pārējai komandai analīžu rezultāti bijuši negatīvi. 14. jūnijā Spānija uzsāks 2020. gada čempionātu ar spēli pret Zviedriju. 19. jūnijā paredzēts duelis pret Poliju, bet 23. jūnijā ar Slovākiju. Uz 2020. gada čempionātu Busketss tika nozīmēts par Spānijas izlases kapteini.

Spānijas izlases sastāvā Busketss aizvadījis 123 spēles, kurās guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2021-06-07 16:07, pirms 3 gadiem
Komentāru vēl nav. Esi pirmais!
, 2021-06-07 17:31, pirms 3 gadiem
Ja paraus kādu sev līdzi, tad Spānijai turnīrs faktiski būs beidzies. It kā vienīgais kontatakts ārpus Spānijas komandas burbuļa esot spēle ar Portugāli.
, 2021-06-07 17:46, pirms 3 gadiem
Vai tad Busketss tiešām ir aizsargs? Divreiz rakstā nosaukts par aizsargu, kaut gan visu savu karjeru ir spēlējis kā balsta pussargs.
Lučiāno Spalleti. Foto: AFP/Scanpix
5

''Napoli'' līdz pirmajam titulam 33 gados aizvedušais Spalleti vadīs Eiropas čempioni

Par Itālijas futbola izlases galveno treneri apstiprināts Lučiāno Spalleti, kurš aizvadītajā sezonā, vadot ''Napoli'', kļuva par Itālijas A sērijas uzvarētāju.
Simons Kjērs. Foto: AFP/Scanpix
6

Dānijas kapteinis Kjērs, Ronaldu, Mesi un citi starp finālistiem uz "Ballon d'Or"

Paziņots saraksts ar tiem 30 futbolistiem, kuri kandidēs uz 2021. gada "Ballon d'Or" apbalvojumu. Ierasti sarakstā atrodami Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, tāpat kā citi šobrīd pasaulē labākie spēlētāji.
Itālijas izlases uzbrucējs Čīro Immobile. Foto: AFP/Scanpix
4

"Euro 2020" finālspēli vēroja 328 miljoni skatītāju

UEFA sniegusi datus par aizvadītā Eiropas čempionāta finālturnīra auditoriju, kas bijusi vidēji simt miljoni skatītāju katrā "Euro 2020" finālturnīra spēlē.