Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Frapāra kļūst par pirmo sievieti, kas nozīmēta par galveno tiesnesi Čempionu līgas mačam

Frapāra kļūst par pirmo sievieti, kas nozīmēta par galveno tiesnesi Čempionu līgas mačam
Stefanī Frapāra: Foto: AFP/Scanpix

UEFA paziņojusi, ka Čempionu līgas G grupas piektās kārtas maču starp Turīnas ''Juventus'' un Kijevas ''Dinamo'' tiesās franču tiesnese Stefanī Frapāra, tādējādi kļūstot par pirmo sievieti, kam uzticēti līdzīgi pienākumi.

Jau rītdien atsāksies UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izspēle ar piektās kārtas mačiem.

Trešdienas G grupas spēle starp Turīnas ''Juventus'' un Kijevas ''Dinamo'' būs vēsturiska, jo pirmo reizi kādā no UEFA Čempionu līgas spēlēm galvenais tiesnesis būs sieviete. Par tādu kļuvusi francūziete Stefanī Frapāra, kam asistēs Hišams Zakrani un Mehdi Rahmuni. Arī video tiesneši un ceturtais tiesnesis būs no Francijas.

Frapāra kļuva par pirmo sievieti, kas tiesāja kādu Francijas nacionālā čempionāta spēli, kad 2019. gada 28. aprīlī viņa tiesāja ''Strasbourg'' maču pret ''Amiens''. Vēlāk tajā pašā gadā Stefanī Frapāra saņēma uzaicinājumu no UEFA tiesāt Superkausa spēli.

UEFA Čempionu līgas G grupā līdere ir ''Barcelona'' ar četrām uzvarām tikpat spēlēs. Deviņi punkti ir Turīnas ''Juventus''. Abas komandas jau nodrošinājušas izkļūšanu no grupas.

G grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Barcelona440013:212
2.Juventus43018:49
3.Kijevas Dynamo40133:101
4.Ferencvaros40135:131

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...


, 2020-11-30 20:05, pirms 3 gadiem
Ja spelei būtu nozīme turnīra tabulāt, tad smagi sāubos, ka būtu uzticēts viņai tiesāt.
, 2020-12-01 11:06, pirms 3 gadiem
Tur būs jautri,....
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.