Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Riga'' galvenais treneris: ''Ceru, ka trešdien ieradīsies vēl vairāk līdzjutēju''

''Riga'' galvenais treneris: ''Ceru, ka trešdien ieradīsies vēl vairāk līdzjutēju''
Sandro Perkovičs. Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

''Riga'' galvenais treneris Sandro Perkovičs pēc iekļūšanas UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā atzina, ka viņa vadītā komanda otrajā spēlē pret ''Ružomberok'' labāk kontrolējusi notikumus laukumā un izteica cerību trešdien pirmajā spēlē pret ''Gil Vicente'' tribīnēs redzēt vēl vairāk līdzjutējus.

Vakar ''Riga'' iekļuva UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā, arī otrajā savstarpējā cīņā uzvarot Slovākijas ''Ružomberok'' (2:1). Divu spēļu summā rīdzinieki bija pārāki ar 5:1. Trešajā kārtā, kas jau jaunnedēļ sāksies ar spēli ''Skonto'' stadionā, ''Riga'' cīnīsies pret Portugāles ''Gil Vicente''.

"Apsveicu savus spēlētājus. Uzskatu, ka aizvadījām ļoti labu spēli. Nebija nemaz tik viegli sagatavoties spēlei, pirms kuras divu spēļu summā esi vadībā ar 3:0,'' pēcspēles komentāru iesāka ''Riga'' galvenais treneris Sandro Perkovičs, sakot, ka viņa padotie kontrolējuši notikumus laukumā. ''Pēc pirmajiem iesistajiem vārtiem viss mums kļuva daudz vieglāks. Arī otrajā puslaikā pilnībā kontrolējām notikumus laukumā." Treneris atklāja, ka nākamajā kārtā iekļuvusi spēcīgākā komanda, kas šoreiz bijusi ''Riga''.

"Nepriecājos, ka ielaidām vārtus, taču tajā pašā laikā neesmu pārliecināts, vai tas bija 11 metru soda sitiens,'' par vienīgo pretinieku vārtu guvumu divos mačos pret ''Riga'' izteicās Perkovičs. "Pēc mūsu otrajiem vārtiem spēle bija beigusies. Kontrolējām to vairāk nekā pirmajā savstarpējā mačā Slovākijā."

Treneris arī pateicās atnākušajiem līdzjutējiem, piebilstot, ka jau 3. augusta mačā pret ''Gil Vicente'' viņš vēlētos redzēt vēl pilnākas tribīnes. ''Paldies atnākušajiem faniem. Bija prieks spēlēt tādā atmosfērā. Mēs jutām viņu enerģiju un atbalstu, kas mums nozīmē ļoti daudz. Ceru, ka nākamajā spēlē trešdien būs vēl vairāk līdzjutēju un stadions pat iespējams būs pilns."

"Neko nezinu," par nākamo pretinieci teica ''Riga'' galvenais treneris. "Bijām pilnībā fokusējušies uz "Ružomberok." No rītdienas sāksim pētīt pretinieku."


, 2022-07-29 15:41, pirms 2 gadiem
Cikos spēle jau varēja ar ielikt.
, 2022-07-29 16:05, pirms 2 gadiem
Skaists Dibens rakstīja: Cikos spēle jau varēja ar ielikt.
20:00.
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.