Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Eirokausi Sportacentrs.com TV tiešraidē: ceturtdien skaties "Riga" atbildes kauju Skopjē

Eirokausi Sportacentrs.com TV tiešraidē: ceturtdien skaties "Riga" atbildes kauju Skopjē
Filipi Brizola. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas trīskārtējā čempione futbolā "Riga" ceturtdien plkst. 21:00 pēc Latvijas laika aizvadīs atbildes spēli UEFA Konferences līgas otrajā kvalifikācijas kārtā, viesojoties pie Ziemeļmaķedonijas spēcīgākā kluba Tetovas "Shkendija". Spēles tiešraidi varēsiet vērot Sportacentrs.com televīzijas kanālā un portālā.

UEFA Čempionu līgas pirmajā atlases kārtā rīdzinieki tikai pabaidīja, taču nepieveica Zviedrijas čempioni "Malmo", viesos mazākumā noturot 0:1 un mājās cīnoties neizšķirti 1:1, taču Konferences līgas kvalifikācijā Latvijas klubam ir labas izredzes. Otro kārtu mājās izdevās sākt ar Veslija Natas un Jurija Vakulko vārtu guvumiem, kas kaldināja uzvaru ar rezultātu 2:0, kas nozīmē, ka arī zaudējums ar vienu vārtu deficītu atbildes spēlē nozīmētu tikšanu nākamajā kārtā, bet zaudējums ar diviem vārtiem – pagarinājumu.

"Riga" un "Shkendija" pāra uzvarētāja iekļūs UEFA Konferences līgas trešajā kvalifikācijas kārtā, kur to visdrīzāk gaidīs Maltas čempionvienība "Hibernians", kas pirmajā spēlē izbraukumā ar 3:1 pieveica Sanmarīno "Folgore". Iekļūšana trešajā kārtā ļautu garantēt provizoriskus 1,11 miljonus eiro prēmijās (taču pandēmijas dēļ visdrīzāk summa būs nedaudz mazāka), bet "play-off" kārtas sasniegšana jau būtu 1,41 miljona vērtībā. "Play-off" kārtas izloze gaidāma nākamajā pirmdienā – pirms trešās kārtas spēlēm.

"Shkendija" un "Riga" duelis norisināsies Ziemeļmaķedonijas nacionālajā stadionā Skopjē – aptuveni 40 kilometru attālumā no Tetovas pilsētas, kurā bāzējas "Shkendija".


, 2021-07-27 15:25, pirms 3 gadiem
Liepājas spēli nerādīs?
, 2021-07-27 15:30, pirms 3 gadiem
Verpakovskis teica, ka Latvijas televīzijām nebija intereses par RFS atbildes spēli. Pats klubs bija gatavs pusi summas nosegt.
, 2021-07-27 16:09, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Verpakovskis teica, ka Latvijas televīzijām nebija intereses par RFS atbildes spēli. Pats klubs bija gatavs pusi summas nosegt.
vaks totaals. Kur vareš redzēt pareējas speeles?
, 2021-07-27 16:53, pirms 3 gadiem
nebūs kā ar Strugu 17 Balkānu saulē, ceru ka neaizmigšu līdz vakarājam
, 2021-07-27 16:58, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Verpakovskis teica, ka Latvijas televīzijām nebija intereses par RFS atbildes spēli. Pats klubs bija gatavs pusi summas nosegt.
Kur to viņš teica?
, 2021-07-27 17:03, pirms 3 gadiem
kompromiss rakstīja: Liepājas spēli nerādīs?
Best4Sport
, 2021-07-27 17:23, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Verpakovskis teica, ka Latvijas televīzijām nebija intereses par RFS atbildes spēli. Pats klubs bija gatavs pusi summas nosegt.
Ungārijas sabiedriskā, ka vienmēr, savas valsts kluba spēli translēs. Pārējais tehnikas jautājums.
, 2021-07-27 17:24, pirms 3 gadiem
Tātad visas spēles būs pieejamas TV. Tas labi!
, 2021-07-27 22:08, pirms 3 gadiem
austrumnieks rakstīja: Kur to viņš teica?
VV Clubhouse raidījumā.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.
Rodrigo de Pols. Foto: Imago Images/Scanpix

''Atletico'' uzvar savā laukumā un uz Dortmundi brauks ar minimālu vadību

Šodien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē uzvarēja Madrides ''Atletico'', kas, gūstot divus vārtus pirmajā puslaikā, ar 2:1 apspēlēja Dortmundes ''Borussia''. Atbildes spēle gaidāma 16. aprīlī.