Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Liepājas" pretiniece CSKA nomaina treneri un iznīcina vairākus vadības amatus

"Liepājas" pretiniece CSKA nomaina treneri un iznīcina vairākus vadības amatus
Sofijas CSKA fani. Foto: cska.bg

UEFA Konferenču līgas kvalifikācijas otrajā kārtā "Liepāja" spēkojas pret Sofijas CSKA, kas šodien paziņojusi par vērienīgām izmaiņām – amatu zaudējis ne tikai galvenais treneris, bet arī tehniskais direktors, kamēr sporta direktora fukcijas tiks nodotas ārpakalpojuma sniedzējam no Vācijas.

Izbraukuma spēlē liepājniekiem pret dueļa favorīti Sofijas CSKA izdevās noturēt bezvārtu neizšķirtu, kas pirms atbildes mača dod gana labas cerības iekļūšanai trešajā kārtā. Mačs Liepājā paredzēts ceturtdien pulksten 17:00. Konferenču līgas kvalifikācijas otrajā kārtā cīnās arī "Riga" un RFS.

Šodien CSKA paziņojusi par galvenā trenera Ļubo Peneva atlaišanu, un viņa vietā stājusies cita Sofijas kluba leģenda – Stoičko Mladenovs. Viņš par CSKA treneri kļuvis jau piekto reizi. Spēlētāja karjeras laikā Mladenovs savu iespaidīgāko maču aizvadīja tieši Eirokausos, 1982. gadā ar diviem vārtiem no cīņas izsitot tā brīža grandu "Liverpool".

Bez galvenā trenera darbu zaudējuši arī izpilddirektors, ģenerālmenedžeris un arī preses sekretārs.

Amatā nav palicis arī tehniskais direktors Alans Pardjū, kurš savulaik trenējis vairākas Anglijas Premjerlīgas komandas. Viņš kļuvis par kluba īpašnieku padomnieku futbola jautājumos. Savukārt sporta direktora pienākumi tiks nodoti trešajai pusei – kādai Vācijas kompānijai, lai gan kluba paziņojumā nav minēts tās nosaukums. Sporta direktora, tehniskā direktora un ģenerālmenedžera amati likvidēti pavisam.

CSKA ar 31 titulu ir Bulgārijas līgas rekordiste, tomēr zeltu nav izdevies izcīnīt jau kopš 2008. gada. Pagājušajā sezonā komanda ierindojās trešajā vietā.

Pirms mača pret "Liepāju" CSKA Bulgārijas Superkausā ar 0:4 zaudēja "Ludogorets".

Izmantotie resursi:
https://cska.bg/index.php?main_page...


, 2021-07-27 00:40, pirms 3 gadiem
Tā neko tīrīšana. Pie mums teiktu, ka vektors ir pareizs, gan jau drīzi paveiksies.
, 2021-07-27 07:40, pirms 3 gadiem
Kā tur ir? Vadības amatus likvidē vai iznīcina?
, 2021-07-27 09:42, pirms 3 gadiem
iznīcina autors konkrēts dolbajobs
, 2021-07-27 10:18, pirms 3 gadiem
Kā notiek amatu iznīcināšana ??
, 2021-07-27 11:55, pirms 3 gadiem
Iznīcinošs raksts kāpec spēle plkst. 17:00?
, 2021-07-27 13:02, pirms 3 gadiem
Ko tad nedeva Hammeru exmenedžerim Pardew trenēt?
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.