Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Eiropas līgas izloze 1/8 finālā kopā saved "Manchester United" un "Milan"

Eiropas līgas izloze 1/8 finālā kopā saved "Manchester United" un "Milan"
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Šodien Nionā norisinājās UEFA Eiropas astotdaļfinālu izloze, kas kopā saveda panākumiem bagātus Anglijas un Itālijas klubus - “Manchester United” spēkosies pret “Milan”. Anglija ir vienīgā ar trim komandām astotdaļfinālu fāzē, bet pa divām ir Spānijai, Itālijai un Ukrainai.

Ja “Milan” Eiropas līgā startēja jau no sākuma, uzvarot savā apakšgrupā, tad “Manchester United” ievadā piedalījās Čempionu līgas grupu turnīrā. Paliekot aiz PSG un “RB Leipzig”, titulētais Anglijas klubs pārcēlās uz Eiropas otro labāko klubu turnīru, kur izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:0 no tālākas cīņas izsita “Real Sociedad”. Tikmēr “Milan” klājās grūtāk - pārvarēt Belgradas “Crvena zvezda” barjeru palīdzēja tikai izbraukuma vārtu likums (2:2, 1:1).

“Manchester United” pašlaik ieņem otro vietu Premjerlīgā, atpaliekot tikai no sava tuvākā pretinieka “Manchester City”. “Milan” atrodas identiskā situācijā - otrā vieta Itālijā, priekšā ir vien Milānas “Inter”. Iepriekšējā reize, kad abas vienības sastapās oficiālā spēlē, bija 2010. gada pavasarā Čempionu līgas astotdaļfinālā. “Manchester United” bija pārāka abās spēlēs - 3:2 viesos un 4:0 mājās.

Interesanti, ka otro gadu pēc kārtas play-off stadijā tiksies Londonas “Arsenal” un Pirejas “Olympiacos”. Pirms gada komandas spēkojās 1/16 finālā. Uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams pagarinājums, un drāmas netrūka - “Olympiacos” varēja gavilēt pēc 120. minūtē gūtajiem vārtiem.

Astotdaļfinālu pirmās spēles norisināsies 11. martā, bet atbildes mači - 18. martā.


, 2021-02-26 16:14, pirms 3 gadiem
MU pret Milan..jābūt laabām spēlēm, manuprāt kopā bija palikušas 4 reali titula kanditāti un divi no tiem speles viens pret otru, kas arī noved pie tā, ka 1/4 finālā būs 2 komandas ko īpaši neviens neprognozēja, ka varētu tikt.
Manas prognozes, ka tiks tālāk:
Ajax
Kyiv
Roma
Arsenal
Spurs
MU
Rengers
Granada
, 2021-02-26 16:40, pirms 3 gadiem
Protams, MU atkal tiek viena no specigakajam komanda preti. Nebus viegli pret Milan, lai gan viniem formas kritums pedeja laika, tapec uzskatu, ka para favorits ir MU un nemot vera visus apstaklus vajadzetu tikt talak, kur drosi vien preti gaidis Arsenal vai Spurs, ko uzskatu par grutakajiem pretiniekiem no atlikusajam komandam
, 2021-02-26 18:03, pirms 3 gadiem
Tā jau ir izložu klasika

Milan - United ir pusfināla/fināla cienīgs pāris. Tā vietā šie spēlēs 1/8 finālā, un viens no viņiem lidos. Tajā pat laikā eksistē pāris Slavia - Rangers. Visu cieņu abām šīm komandām, bet škrobe par to, ka kādam no Milan-United pāra turnīrs beigsies jau 1/8 finālā
, 2021-03-01 22:12, pirms 3 gadiem
Gan jau Ole apspēlēs Milan.
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.