Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

J. Ikaunieks atgriežas, Cigaņiks debitē, Jurkovskim rezultatīva piespēle

J. Ikaunieks atgriežas, Cigaņiks debitē, Jurkovskim rezultatīva piespēle
Jānis Ikaunieks. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otro kārtu sāka vairākas Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas, pārsvarā spēlējot neizšķirti.

Jānis Ikaunieks šodien atgriezās Somijas kluba "KuPS" sastāvā un devās uz maiņu 62. minūtē mājas spēlē pret Ukrainas "Vorskla Poltava". Tobrīd viņa komanda atradās iedzinējos ar 1:2, un Ikaunieks teju uzreiz pēc nākšanas laukumā tika sodīts ar brīdinājumu. Taču turpinājumā "KuPS" prata atspēlēties un kompensācijas laika septītajā minūtē panāca neizšķirtu 2:2.

Neizšķirti spēlēja arī Polijas "Rakow", kurai 83. minūtē uz maiņu nāca Vladislavs Gutkovskis. Izbraukuma spēle pret Lietuvas "Sūduvu" noslēdzās neizšķirti 0:0, lai gan Polijas komanda bija izlikta kā mača favorīte.

Raivis Jurkovskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli savas Īrijas komandas "Dundalk" otro vārtu guvumā, kas 27. minūtē ļāva atspēlēties pret Igaunijas "Levadia" un panākt 2:2. "Levadia" sastāvā abus vārtus guva iepriekš Virslīgā spēlējušais Bogdans Vaštšuks. Jurkovskis nospēlēja visas 90 minūtes, un viņa komandai piederēja teritoriālais pārsvars, taču uzvaru izcīnīt neizdevās.

Savukārt Andrejs Cigaņiks debitēja savā jaunajā komandā Slovākijas "Dunajska Streda", dodoties uz maiņu 61. minūtē mačā pret Serbijas "Partizan". Tobrīd rezultāts bija 1:0 "Partizan" labā, un spēle tā arī noslēdzās.

No citām spēlēm atzīmējama "Copenhagen" ļoti pārliecinošā uzvara 4:1 pār Baltkrievijas "Zhodino", kamēr "Gent" ar 4:0 sakāva Norvēģijas "Valerenga". Tieši pret šī dueļa uzvarētāju var nākties cīnīties RFS, ja iekļūs nākamajā kārtā. Pie uzvaras 4:0 tika arī Fēru salu komanda "Torshavn", kas negaidīti pārliecinoši sakāva Melnkalnes "Buducnost".

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...


, 2021-07-23 00:08, pirms 3 gadiem
Moldovas klubs Milsami Orhei pamanījās nopelnīt 3 sarkanās spēlē pret zviedru Elfborg. Spēle noslēdzās ar 4-0 zviedru kluba uzvaru, bet 3-0 jau tika panākts vienādos sastāvos.

Gent šovakar uzvarēja bez 2 Ukrainas izlases spēlētājiem no EURO 2020 - Bezusa un Jaremčuka.
, 2021-07-23 00:21, pirms 3 gadiem
Ir ļoti reāli, ka 3 Īrijas klubi spēlēs KL 3.kvalifikācijas kārtā. Z-Īrijas klubiem liela diena - abi klubi uzvarēja, it sevišķi jāatzīmē Lairne uzvara pār Dānijas Orhusu. No citiem rezultātiem izceltu Aberdīnas graujošo uzvaru pār zviedru Hacken 5:1, Andoras čempionu uzvaru pār Albānijas čēmpioniem, Atēnu AEK zaudēja Bosnijā, Feyenoord nespēja uzvarēt Kosovā, Grigorčuka Soļigorska zaudēja Luksemburgas Folai, kuru ČL 1.kārtā ar 5:0 iznīcināja Gibraltāra čempionvienība. Tiešām netrūka interesantu rezultātu.
, 2021-07-23 00:31, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ir ļoti reāli, ka 3 Īrijas klubi spēlēs KL 3.kvalifikācijas kārtā. Z-Īrijas klubiem liela diena - abi klubi uzvarēja, it sevišķi jāatzīmē Lairne uzvara pār Dānijas Orhusu. No citiem rezultātiem izceltu Aberdīnas graujošo uzvaru pār zviedru Hacken 5:1, Andoras čempionu uzvaru pār Albānijas čēmpioniem, Atēnu AEK zaudēja Bosnijā, Feyenoord nespēja uzvarēt Kosovā, Grigorčuka Soļigorska zaudēja Luksemburgas Folai, kuru ČL 1.kārtā ar 5:0 iznīcināja Gibraltāra čempionvienība. Tiešām netrūka interesantu rezultātu.
Grigorčuka Soļigorska tādas naudas sākuši tērēt, bet šeit zaudē Luksemburgas komandai.
, 2021-07-23 00:42, pirms 3 gadiem
austrumnieks rakstīja: Grigorčuka Soļigorska tādas naudas sākuši tērēt, bet šeit zaudē Luksemburgas komandai.
Es atceros, ka arī izlašu futbolā Luksemburga ir pāris reizes pieveikusi belarus.
, 2021-07-23 00:47, pirms 3 gadiem
Eirokausos vāju komandu vairs nav. Pašlaik no redzētā, no mūsu pretinieku komandām man visvairāk patika tā Fēru salu komanda.
, 2021-07-23 05:20, pirms 3 gadiem
Pilnu rezultātu tabulu jau gan vismaz varēja ielikt.
, 2021-07-23 07:48, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Pilnu rezultātu tabulu jau gan vismaz varēja ielikt.
Par daudz prasi no Eliņa. 50+ spēles tomēŗ bija šajā kārtā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-07-23 09:58, pirms 3 gadiem
Autors cer uz H.E.N.R.Y. aprakstiem un statistiku. Kopā mēs esam spēks ! Levadijai un Sūduvai kārtējais punkts
, 2021-07-23 10:16, pirms 3 gadiem
Džerijs5 rakstīja: Eirokausos vāju komandu vairs nav. Pašlaik no redzētā, no mūsu pretinieku komandām man visvairāk patika tā Fēru salu komanda.
Starkov, tas Tu?
, 2021-07-23 11:46, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: Starkov, tas Tu?
я
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.