Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Skandaloza galotne Albānijā: aizdomīgā "Luftetari" un "Ventspils" spēle

Rolands Eliņš

Skandaloza galotne Albānijā: aizdomīgā "Luftetari" un "Ventspils"  spēle
Foto: FK Ventspils

Vakar UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēlē "Ventspils" spēlēja neizšķirti 3:3 ar Albānijas komandu "Luftetari", kas ļāva "Ventspilij" garantēt tikšanu tālāk. Tikmēr daudzi jautājumi veltīti spēles izskaņai, kurā vairākumā spēlējošā "Luftetari" aizsargājās tik pasīvi un neveikli, ka izlaida uzvaru no rokām. Ņemot vērā spēles video materiālu un tiešsaistes koeficientu svārstības, šo spēli par aizdomīgu nosauca arī LFF prezidents Kaspars Gorkšs un portāla Sportacentrs.com uzrunātais bukmeikers, kamēr atsevišķi albāņu sporta mediji nekautrējās šodien publicēt ļoti nosodošas slejas par savas komandas rīcību.

"Koeficienti mača beigās liecina par aizdomīgu spēli"

„Ventspils” un „Luftetari” spēle izraisīja aizdomas vairākos totalizatoros arī Latvijā. Totalizatora „11.lv” pārstāvis Toms Piliksers portālam Sportacentrs.com norādīja, ka jau pirms spēles saņemti ziņojumi par šīs spēles aizdomīgumu, līdz ar to tiešsaites koeficienti nemaz netika piedāvāti, kamēr „Betsafe” piedāvājumu uz „Ventspils” spēli pārtrauca pēc pirmā puslaika, jo tā gaitā arī bija saņemti signāli par palielinātu risku šajā spēlē.

Kā paskaidroja „Betsafe” bukmeikeris Valters Rozmanis, šādi signāli par spēles aizdomīgumu nav izņēmuma gadījums, taču lielākajā daļā gadījumu tie izrādās maldīgi. Šoreiz gan ir pazīmes, kas liecina par pretējo. „Mēs koeficientus uz otro puslaiku vairs nepiedāvājām, tāpat arī nepārbaudīju visu citu totalizatoru piedāvājumus, līdz ar to nevaru neko konkrēti apgalvot vai secināt,” sacīja Rozmanis. „Taču dažos totalizatoros novērotie koeficienti bija ļoti dīvaini, kas ir viena no pazīmēm par sarunātu maču. Piemēram, „Bet365”, šķiet, vēl 88. minūtē piedāvāja koeficientu 2.00 uz „Luftetari” uzvaru, lai gan komanda bija vadībā ar 3:2. Normālā situācijā šis koeficients nedrīkstētu būt augstāks par 1.2. Ja vēl ņem vērā manieri, kādā „Ventspils” guva trešos vārtus... Koeficientus var ietekmēt tas, ka spēle bija ļoti rezultatīva ar jau gūtiem pieciem vārtiem, taču tik un tā tik mazs koeficients uz to, ka pēdējās piecās minūtēs „Ventspils” gūs vārtus, nav normāla parādība.”

„Tas gan ir tikai mans viedoklis, izvērtējot pieejamos faktus,” turpināja Rozmanis. „Šādi normālai situācijai neatbilstoši koeficienti parasti liecina par sarunātu spēli. Iespējami gan arī citi skaidrojumi, piemēram, cilvēciska kļūdu koeficientu izlikšanā. Arī pieminētos „Bet365” koeficientus, iespējams, varētu loģiski izskaidrot, ja redzētu viņu finanšu pārskatu par šo spēli. Mēs, Betsafe.lv LIVE koeficientus piedāvājām tikai līdz puslaikam līdz ar to nekas aizdomīgs netika konstatēts.”

Arī Albānijas medijos tiek ziņots, ka pirms spēles un spēles gaitā daudzi vietējie totalizatori saņēmuši regulatoru brīdinājumus un citus ziņojumus par šīs spēles aizdomīgumu.

Divi "Luftetari" pārstāvji izvēlējās nepiedalīties farsā, albāņu mediji neslēpj sašutumu

Albānijas komandas galvenais treneris Milošs Kosičs pēc spēles vietējiem medijiem izteicās, ka šī spēle bija domāta jauno spēlētāju iemēģināšanai: „Mums neizdevās pirmā spēle pret „Ventspili”, un šodien oficiāli izstājāmies. Mēs labi sākām spēli, taču pēc pirmajiem vārtiem zaudējām disciplinētību, kas arī noveda pie trešo vārtu zaudējuma. Kāpēc nespēlēja Bregu (komandas uzbrukuma līderis)? Vēlējos iemēģināt sastāvu Albānijas čempionātam. Zinājām, ka ir neiespējami atspēlēties no 0:5, tāpēc nolēmu Bregu pietaupīt.”

Albāņu mediju jautājumus par spēles izskaņu un pieļāvumus par tās negodīgumu treneris Kosičs noraidīja, norādot, ka viņam nav šaubu par saviem spēlētājiem. Tāpat arī „Luftetari” prezidents Grigors Tavo aicinājis uz sapratni līdzjutējus, kuri pēc spēles beigām pamatīgi izsvilpa savu komandu un tās vadību.

Albānijas medijus gan šāds skaidrojums nav īpaši pārliecinājis. Portāls „Vipsport.al” pēc spēles raksta šādi: „Lielas vajadzības pēc komentāriem nav. „Ventspils” trešie vārti un vairākas citas spēles epizodes skaidri norāda uz „Luftetari” kaunu, kas ar savu dalību Eirokausos atstājusi pamatīgu traipu savā nosaukumā. Saprotams, ka runa ir pārsvarā par kluba vadību.”

Savukārt portāls „SportEkspres.com” savā sašutumā izpaudās daudz daiļrunīgāk, norādot, ka „Luftetari” sarūpēja izrādi, kuru varētu apskaust pat „Oranžie” (populārs Albānijas komiķu raidījums). „Tie, kuri mums bija kā varoņi, izturējās kā gangsteri,” raksta „SportEkspres” savā slejā, atgādinot, ka pirms pāris mēnešiem 10 gadu diskvalifikāciju no Eirokausiem par maču sarunāšanu saņēma Albānijas titulētā komanda „Skenderbau”. „Un kad UEFA atkal nāks pie mūsu durvīm, nekautrēsimies viņiem tās atvērt. Un lai federācija neiedrošinās aizstāvēt šo klubu, nevienam nevajadzētu viņus aizstāvēt! „Luftetari” ne tikai nometa savus ieročus zemē, bet spēles beigās arī nolaida bikses, sāpinot mūs visus.”

„SportEkspres” arī vēsta, atsaucoties uz saviem avotiem, ka daži „Luftetari” pārstāvji atteikušies piedalīties šajā izrādē. Vārtsargu treneris Johans Mihailovičs un kluba direktors Džentians Nora atteicās palikt uz rezervistu soliņa spēles laikā, un viņus aizvietoja kluba preses sekretārs un pēdējā brīdī atrasts treneris. Tāpat medijs uzsver, ka spēlei nemaz pieteikts nebija brazīlietis Džeksons Fereira, kurš par nevēlēšanos turpināt trenēties ar komandu un pāriet uz citu klubu diskvalificēts un saņēmis 15 tūkstošu eiro soda naudu, ko piesprieda "Luftetari" vadība. Pagaidām arī nav skaidrības, vai Mihailovičs un Nora atgriezīsies komandā savos amatos.

"Ventspils" nesaprot un nepieņem negatīvos viedokļus savā virzienā

Jāpiebilst, ka arī "Ventspils" jaunā īpašnieka Adlana Šišhanova bijušais Moldovas klubs "Dacia" savulaik ir ticis turēts aizdomās par dalību spēļu sarunāšanā. Tāpat neoficiāla informācija liecina, ka jau ziemā Latvijas Futbola federācija ir saņēmusi anonīmus iesniegumus par aizdomām, ka kluba tuvumā varētu būt manīts no Latvijas futbola uz mūžu diskvalificētais Oļegs Gavrilovs.

„Ventspils” mājaslapā šodien publicēts paziņojums, kurā klubs izsaka nožēlu, ka pēc iekļūšanas Eiropas līgas otrajā kārtā nākas dzirdēt un novērot negatīvus viedokļus savā virzienā. „Ventspils” uzsver, ka nevar komentēt pretinieku komandas rīcību, taču ir nepatīkami pārsteigti par sev veltītajiem viedokļiem dažādos komentāros. „Mēs uz tiem droši vien neatbildētu publiski, ja vien nebūtu gaidāmi futbola svētki, tikšanās ar „Bordeaux” nākamajā kārtā,” vēstīts kluba paziņojumā.

„Ventspils” noliedz jelkādu savu rīcību, kas būtu saistīta ar spēļu rezultāta ietekmēšanu un manipulācijām totalizatoros, kā arī atgādina, ka „Ventspils” bija vienīgais klubs, kurš Eirokausos pārvarēja savu kvalifikācijas kārtu. „Ventspils” tāpat paskaidro, ka pirmā puslaika ļoti ilgais kompensācijas laiks bija skaidrojums ar galvenā tiesneša nomaiņu, jo viņš traumas dēļ nespēja turpināt spēli.

Kluba paziņojumā norādīts, ka pēc pirmā puslaika izskaņā gūtajiem diviem vārtiem zuduši visi jautājumi par dueļa uzvarētāju, un pretinieki sākuši spēlēt daudz asāk, ar to arī izskaidrojama „Ventspils” „nosēšanās” otrajā puslaikā, vairs necenšoties spēlēt tik aktīvi un agresīvi kā iepriekš, lai izvairītos no traumām, kuru dēļ "Ventspils" jau tā palika mazākumā vakardienas spēlē. Savukārt neizšķirta izraušanu kompensācijas laikā „Ventspils” raksturo kā savu vēlmi atspēlēties un nezaudēt nevienā mačā. „Izklāstot šīs detaļas, mēs vēlreiz paužam, ka mums pilnībā ir nesaprotamas un nepieņemamas dažiem radušās negatīvās domas par „Ventspils” komandu,” sacīts paziņojumā.

No UEFA informācijas pagaidām vēl nav; Virslīgas spēles neesot bijušas aizdomīgas

Portālam Sportacentrs.com komentāru par vakardienas spēli sniedza arī Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs: "Šobrīd no UEFA puses nekāda informācija nav saņemta. Ņemot vērā to, ka UEFA veic katras Virslīgas un 1. līgas spēles analīzi Latvijā, nav šaubu par to, ka arī šī spēle tiks maksimāli izanalizēta gan likmju svārstību ziņā, gan arī tiks vērtēts arī spēlētāju sniegums laukumā. No federācijas puses esam gatavi maksimāli cieši sadarboties ar jebkuru organizāciju, lai izskatītu šīs spēles godīgumu, veiktu informācijas apmaiņu un veicinātu iespējamo sankciju piemērošanu atbildīgajām personām.

Ja man jāizsaka savs subjektīvais viedoklis, šī spēle un it sevišķi mājinieku komandas spēlētāju darbības tajā viennozīmīgi izskatās aizdomīgi. Pats ilgus gadus esmu bijis aizsargs un zinu, ka atsevišķās epizodēs spēlētāji noteikti nerīkojās tā, kā būtu jārīkojas profesionāliem futbolistiem. Pat spēlētāju ķermeņa valoda liecināja par pašatdeves un motivācijas trūkumu. Nav noslēpums, ka spēļu sarunāšana ir milzīga sērga mūsdienu sportā, it sevišķi futbolā.

Līdz šim brīdim sūdzības, iesniegumus vai UEFA atskaites par aizdomīgām spēlēm šī gada Latvijas Virslīgas čempionātā neesam saņēmuši. Neskatoties uz to, tāpat vācam un analizējam visu pieejamo informāciju, kā arī sekojam līdzi aktualitātēm šajā jomā. Aicinām ikvienu ziņot LFF par jebkurām darbībām, kuras ir vērstas uz manipulāciju ar spēļu rezultātiem. Jebkura informācija var būt noderīga un tiks likta lietā, lai iesaistītos sauktu pie atbildības." Gorkšs piebilda, ka gadījumā, ja kādam ir aizdomas vai informācija par sarunātas spēles iespējamību vai cilvēku iesaisti šādu spēļu norisē, rakstīt uz integrity@lff.lv vai kaspars.gorkss@lff.lv vai arī zvanīt uz tālruņa numuru 60003535.

"Luftetari" un "Ventspils" spēles izskaņa, kad "Ventspils" panāca neizšķirtu


Izmantotie resursi:
Pësoi 8 gola në 2 ndeshje, trajneri Kostiç: Ky...
Tërmet te Luftëtari! Shefi i klubit dhe...FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 17:35, pirms 6 gadiem
Kauna traips

  +8 [+] [-]

, 2018-07-20 17:38, pirms 6 gadiem
Visu cieņu Ventspilniekim un veiksmi pret Bordeaux

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 17:59, pirms 6 gadiem
Aizdomīgi jau liekas, bet kāda motivācija Luftetari bija nospēlēt to galotni, ja divu spēļu summā liktenis jau bija izšķirts?

     [+] [-]

, 2018-07-20 18:11, pirms 6 gadiem
Varēja jau nedaudz prasmīgāk to teātri nospēlēt. Kā teiktu Staņislavskis- "Ņe verju"!!!

  -4 [+] [-]

, 2018-07-20 18:23, pirms 6 gadiem
Nekas tur aizdomīgs nav tajā situācijā tiesnesis vainīgs kurš maisās pa kājām piespēles brīdī.

 +11 [+] [-]

, 2018-07-20 18:24, pirms 6 gadiem
Pag a Ventspils vainīgi ka albāņi paši spēli atdod??

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 18:27, pirms 6 gadiem
Ko tas miskastnieku kantora bukmeikers Rozmanis tur pļūta?!
"Mēs, Betsafe.lv LIVE koeficientus piedāvājām tikai līdz puslaikam līdz ar to nekas aizdomīgs netika konstatēts.”

Pirmajā puslaikā neilgi pēc spēles sākuma, rezultātam esot 0:0, koeficients uz Ventspili jau bija nokritis līdz apmēram 1,50 (no apmēram 2,8 pirms mača) un, kā jau rakstīju, tajā brīdī daļa mazo kantoru izrāva spēli ārā no LIVE. Kad gan var būt vēl dīvaināks?!

Mīzals ar savu korektumu piesedz bukmeikeru industriju. Acīmredzot kaut kādu signālu dēļ (acīmredzot, viltus) tika izdarītas likmes uz Ventspils uzvaru. Varbūt cilvēki vienkārši redzēja, ka albāņiem ir dažas izmaiņas sastāva un uzzināja par to trenera maiņu (līdzīgs teātris bieži vien ir novērots basketbolā). Savukārt pirms spēles, domāju, liela daļa neitrālo likmju veicēju izdarīja likmes uz albāņu uzvaru (paskatījās protokolā un redzēja, ka albāņiem Ventspilī ir bijis nospiedošs pārsvars). Iespējams, tieši tāpēc bukmeikeri deva pavēli albāņiem pēdejās minūtēs ielaist vārtus, lai būtu neizšķirts, jo, šķiet, tieši šāds iznākums bukmeikeriem atnesa vislielāko peļņu.

Kas notika ar koeficientiem uz totālu?

  +6 [+] [-]

, 2018-07-20 18:39, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Pag a Ventspils vainīgi ka albāņi paši spēli atdod??
Visticamāk albāņi ierīs diskābeli no kausiem un atmetīs uz kādu 4. līgu pašmājās, plus galvenie dzeki atraus labākajā gadījumā naudas sodus un diskābeļus no futbola! Vismaz tā vajadzētu būt!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 18:42, pirms 6 gadiem
ok. maybe viens aizsargs neveikli (aizdomīgi) nospēlēja, bet otrs izskatījās, ka mēģina mākslīgo aizmuguri izveidot..

  +3 [+] [-]

, 2018-07-20 18:46, pirms 6 gadiem
oopis90 rakstīja: ok. maybe viens aizsargs neveikli (aizdomīgi) nospēlēja, bet otrs izskatījās, ka mēģina mākslīgo aizmuguri izveidot..
... un Tev nelikās mega aizdomīga to divu albāņu aizsargu laiskā tipināšana nopakaļus diviem Ventspils morīšiem? Noskaties vēlreiz!

  +3 [+] [-]

, 2018-07-20 18:49, pirms 6 gadiem
oopis90 rakstīja: ok. maybe viens aizsargs neveikli (aizdomīgi) nospēlēja, bet otrs izskatījās, ka mēģina mākslīgo aizmuguri izveidot..
Vecīt, teātris. Te ir stāsts par to, kādi bija koeficienti spēles beigās! Un tas visu izsaka!

     [+] [-]

, 2018-07-20 18:56, pirms 6 gadiem
Tiiri albanji kko muhlijas nevis ventspils arii

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:02, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Pag a Ventspils vainīgi ka albāņi paši spēli atdod??
nu uz Ventspili krīt aizdomas dēļ viņu īpašnieka vēstures. spēli neredzēju, epizode attaisno pati sevi, tīrs toto

     [+] [-]

, 2018-07-20 19:05, pirms 6 gadiem
Un kā Jūs domājat, kāpēc Moldāvu "investori" vispār nopirka šo Latvijas futbola klubu "Ventspils"?

Tak lai spēlētu - totalizātoru. Kā to dari lielākā daļa mazo austrumeiropas valstu futbola klubi eirokausu pirmajās kārtās, jo tāpat saprot, kad nāks pretī kāds nopietns klubs ar lielu budžetu (kā Ventspils nākamie pretinieki Bordeaux), tad zaudējums jau ir praktiski garantēts 100%, jo klubu budžeti un iespējas ir nesalīdzināmi, tāpēc izdevīgāk spēlēt (un zaudēt ja nepieciešams) uz attiecīgu rezultātu.

UEFA kausa nauda + toto peļņa droši vien atmaksā Ventspils kluba uzturēšanu, un Moldāvu īpašnieki arī kaut ko nopelna. Citādi ir jābūt prātā jukušam lai pirku kādas citas valsts profesionālu futbola klubu, ja nedomā par peļņu.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-20 19:20, pirms 6 gadiem
LOL! Kad es pie spēles atskaites piekomentēju, ka Krišjānis investējis albāņu klubā, neviens nenoticēja un nenovērtēja.

     [+] [-]

, 2018-07-20 19:21, pirms 6 gadiem
baac! es ar uzkjeros! nebiju licis nevienu likmi kadus 2 meneshus, bet ieraugot, ka ka uz Ventspili, kas 1. mačā uzvarēja 5:0, koeficents ir 3:1 nevareju nelikt, brīnījos kā Albāņi ir favorīti! Abām komandām reāli viss bija nokārtots un ja vēl Albāniem nespēleja uzbrukuma līderis, tad kā Ventspils vispār varēja nonākt zaudētājos!?? pēc rezultāta spriežot ari Ventspilij bij savs TOTO uzdevums ( neuzvarēt, jo koeficents bija kosmoss) bet Albāniem ši pēdējā epizode ir tiešām vai nu NOĢERBTAS bikses vai TOTO ietekme. Tur tak visas 3 pēdējās piespēles ir tādas- lai Ventspils pārtveru piespēli- še ņemiet. Un tas kurš kļūdījās nevis centās ko glābt bet saķera galvu - vai ko esmu izdarījis! unpārējie aizsargi arī neko nemēģināja!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:29, pirms 6 gadiem
Netiesāsim bargi. Katrs pelna kā māk

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:37, pirms 6 gadiem
To epizodi nav jēgas vērtēt un strīdēties. Pietiek paskatīties uz koefiem spēles laikā un viss skaidrs.

  +6 [+] [-]

, 2018-07-20 19:37, pirms 6 gadiem
sandza rakstīja: baac! es ar uzkjeros! nebiju licis nevienu likmi kadus 2 meneshus, bet ieraugot, ka ka uz Ventspili, kas 1. mačā uzvarēja 5:0, koeficents ir 3:1 nevareju nelikt, brīnījos kā Albāņi ir favorīti! Abām komandām reāli viss bija nokārtots un ja vēl Albāniem nespēleja uzbrukuma līderis, tad kā Ventspils vispār varēja nonākt zaudētājos!?? pēc rezultāta spriežot ari Ventspilij bij savs TOTO uzdevums ( neuzvarēt, jo koeficents bija kosmoss) bet Albāniem ši pēdējā epizode ir tiešām vai nu NOĢERBTAS bikses vai TOTO ietekme. Tur tak visas 3 pēdējās piespēles ir tādas- lai Ventspils pārtveru piespēli- še ņemiet. Un tas kurš kļūdījās nevis centās ko glābt bet saķera galvu - vai ko esmu izdarījis! unpārējie aizsargi arī neko nemēģināja!
Nu re, klasisks "tabulists" - apskatās vienas spēles rezultātu un pēc tā izdara secinājumus par komandu spēku samēru. Tāpēc jau bukmeikeri ir plusos, ka tādu ir daudz. (lūdzu, tikai neapvainojies!! )

Varbūt kādam ir saite, kur var apskatīties koeficientu LIVE izmaiņas?

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:44, pirms 6 gadiem
Roberts30 rakstīja: Un kā Jūs domājat, kāpēc Moldāvu "investori" vispār nopirka šo Latvijas futbola klubu "Ventspils"?

Tak lai spēlētu - totalizātoru. Kā to dari lielākā daļa mazo austrumeiropas valstu futbola klubi eirokausu pirmajās kārtās, jo tāpat saprot, kad nāks pretī kāds nopietns klubs ar lielu budžetu (kā Ventspils nākamie pretinieki Bordeaux), tad zaudējums jau ir praktiski garantēts 100%, jo klubu budžeti un iespējas ir nesalīdzināmi, tāpēc izdevīgāk spēlēt (un zaudēt ja nepieciešams) uz attiecīgu rezultātu.

UEFA kausa nauda + toto peļņa droši vien atmaksā Ventspils kluba uzturēšanu, un Moldāvu īpašnieki arī kaut ko nopelna. Citādi ir jābūt prātā jukušam lai pirku kādas citas valsts profesionālu futbola klubu, ja nedomā par peļņu.
Ne gluži. Nopelna ar spēlētāju pārdošanu. Bet ieguvums ir arī pieraksts ES. Kaut kur arī naudas atmazgāšana. Toto tagad diezgan viegli pieķer un iekrāmē sodus. Gan jau arī vienkārši patika pret futbolu dažreiz nostrādā

     [+] [-]

, 2018-07-20 19:45, pirms 6 gadiem
Cik Virslīgas spēļu šosezon apmeklēja rakstā pieminētais Oļegs Gavrilovs?

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 20:11, pirms 6 gadiem
Vispār jau albāņiem totāli nepaveicās. Pirmā puslaika ilgā kompensācijas laika dēļ, spēlei tika pievērsta ļoti liela uzmanība. Un kā viņi varēja zināt, ka Ventspils otrajā puslaikā nevienu reizi neuzsitīs uz vārtu pusi? Pašiem bija jāatved gols beigās, kad jau visi skatījās.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 20:14, pirms 6 gadiem
Pie 6:3 divu spēļu summā, 88. minūtē, es arī vairs baigi neskrietu. Te vienīgais jautājums tad ir par koeficentu svārstībām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2018-07-20 20:30, pirms 6 gadiem
Ja jau pat kaimiņvalsts lielākais sporta portāls raksta par šo spēli,tad jāšaubās,ka to atstās neievērotu UEFA.https://www.championat.com/football/article-3494063-dogovornye-matchi-v-evrokubkah-snova-albancy.html

     [+] [-]

, 2018-07-20 23:33, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Netiesāsim bargi. Katrs pelna kā māk
Teica trollis, kas slikti mācījās skolā un tāpēc nekas labāks no viņa neiznāca.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-21 00:15, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Teica trollis, kas slikti mācījās skolā un tāpēc nekas labāks no viņa neiznāca.
Otiņ, zinu ka biji dvoješņiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-21 11:16, pirms 6 gadiem
Aizkars rakstīja: Aizdomīgi jau liekas, bet kāda motivācija Luftetari bija nospēlēt to galotni, ja divu spēļu summā liktenis jau bija izšķirts?
Nu vecīt normālam sportistam būtu mazliet motivācijas arī uzvarēt kaut otru spēli!Kam tad vispār iet laukumā,tad jau var zaudēt kaut ar 0:10.jo skaidrs ka nebija jau reālu izredžu divu spēļu summā..

  +1 [+] [-]

, 2018-07-21 11:18, pirms 6 gadiem
Jā,nu pēc video tiešām liekas,ka albāņiem vajadzēja konkrētu rezultātu!Ventspilij jau formāli šķiet neko nevar piesiet,bet nu kautkādas aizdomas jau krīt tāpat.skaidrs..

  +1 [+] [-]

, 2018-07-21 11:21, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Netiesāsim bargi. Katrs pelna kā māk
Debils esi-kam tad spēlēt vispār futbolu!?Lai iet grāvjus rakt..