Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Morozs: "Varēja redzēt, ka daudziem nebija spēka, bet neviens nepadevās"

Morozs: "Varēja redzēt, ka daudziem nebija spēka, bet neviens nepadevās"
Viktors Morozs. Foto: RFS

Pēc vēsturiskās uzvaras Fēru salās UEFA Eiropas Konferences līgas spēlē pret “Kl Klaksvik” (4:2), par komandas sniegumu un pašatdevi lepns bija RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

“Emociju vispār nav, jo šī bija ļoti nervoza un grūta spēle. Visi zina, kādas sarežģītas mums bija pēdējās divas dienas. Uz Fēru salām atlidojām tikai spēles dienā. Pirms mača saruna ar puišiem bija tāda, ka galvenais ir parādīt raksturu. Paldies viņiem, šodien varējām pārliecināties, kāda ir mūsu komanda,” pēc mača teica Viktors Morozs.

“Šī bija standartsituāciju spēle. Visi vārti tika gūti pēc standartiem. Arī Emersona vārti bija savdabīga standartsituācija, kad bumbu izsita vārtsargs Vītauts Čerņausks. Zinājām, ka spēle būs šāda. Laukums ir ļoti mazs un katrs centrējums ir ļoti bīstams, redzējām cīņas futbolu.

Jā, spēlēt pagarinājumu pēc tāda ceļojuma bija grūti. Varēja redzēt, ka daudziem spēlētājiem nebija spēka, taču tāpat redzēju, ka neviens no viņiem nepadevās. Pierādījām, ka esam īsta komanda ar raksturu. Lepojos ar šo kolektīvu,” ar smaidu sejā turpināja treneris.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/v-morozs-paradijam...


Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.