Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Čempionu līga: ''Inter'' uzņems karalisko Madridi, ''Liverpool'' sāks pret ''Milan''

Čempionu līga: ''Inter'' uzņems karalisko Madridi, ''Liverpool'' sāks pret ''Milan''
''Real'' gatavojas spēlei pret ''Inter''. Foto: AFP/Scanpix

Šodien ar astoņām spēlēm turpināsies UEFA Čempionu līgas jaunā sezona. Plkst. 22:00 Milānas ''Inter'' savā laukumā cīnīsies pret Madrides ''Real'', bet Anglijas ''Liverpool'' uzņems citu itāļu klubu ''Milan''. Pagājušās sezonas fināliste ''Manchester City'' sezonu sāks ar cīņu pret ''Leipzig''.

# UEFA Čempionu līgas sezona otrdien sākās ar astoņām spēlēm. Par pārsteidzošāko rezultātu jāuzskata ''Young Boys'' uzvara ar 2:1 pār ''Manchester United''. Pārliecinošu uzvaru ar 3:0 pār ''Barcelona'' svinēja Minhenes ''Bayern''.

# Šodien pirmās kārtas izspēle turpināsies ar astoņiem mačiem. Plkst. 22:00 pagājušās sezonas Itālijas A sērijas čempione Milānas ''Inter'' uzņems karalisko Madrides ''Real''. Abās komandās starpsezonā notikušas galvenā trenera nomaiņas - Milānā Kontes vietu ieņēmis Simone Inzagi, bet Zinedina Zidāna vietā ''Real'' trenera amatā atgriezās Karlo Ančeloti. Komandām šī būs 12. savstarpējā spēle, no kurām piecās uzvarējusi ''Inter'', piecās ''Real'', bet vienā fiksēts neizšķirts. ''Real'' rindās traumēti ir Mendī, Kross, bet uz jautājuma zīmes par spēlēšanu ir Alaba, Jovičs un Beils. Krietni mazāk iztrūkumu ir ''Inter'' rindās.

# B apakšgrupā ''Liverpool'' savā laukumā uzņems citu Itālijas komandu ''Milan''. Šī būs abu komandu trešā spēle grupu turnīrā UEFA Čempionu līgā, līdz šim vienu uzvaru izcīnot ''Milan'', bet vienu reizi ticis fiksēts neizšķirts. Komandas savā starpā spēlēja arī 2004./2005. gada finālā, kad ''Liverpool'' atspēlējās no 0:3 un uzvarēja pēcspēles soda sitienos. ''Milan'' rindās savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Ibrahīmovičs un Kruničs, kamēr ''Liverpool'' nespēlēs pēdējā Premjerlīgas spēlē nopietnu traumu guvušais Hārvijs Eliots, bet uz jautājuma zīmes ir Firminu dalība.

# A apakšgrupā plkst. 22:00 Anglijas Premjerlīgas čempione ''Manchester City'' uzņems Vācijas ''Leipzig''. Komandām tā būs pirmā savstarpējā spēle UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Iepriekšējā sezonā ''City'' tika līdz Čempionu līgas finālam, taču tajā piekāpās Londonas ''Chelsea'', joprojām neizcīnot kāroto trofeju. Komandas ir praktiski spēcīgākajos sastāvos, ''Leipzig'' rindās savainojuma dēļ nepiedaloties aizsargam Halstenbergam.

# Parīzes ''Saint-Germain'' Čempionu līgu sāks ar spēli izbraukumā pret ''Brugge'', bet Spānijā Madrides ''Atletico'' uzņems Portugāles ''Porto''. Cita Portugāles komanda ''Sporting'' savā laukumā tiksies ar Amsterdamas ''Ajax'', bet agrajās spēlēs plkst. 19:45 ''Besiktas'' spēkosies pret Ērlingu Holannu un Dortmundes ''Borussia'', bet Tiraspoles ''Sheriff'' pret Doņeckas ''Shakhtar''.

UEFA Čempionu līgas apakšgrupas spēles

GrupaSpēleRezultātsVārtu guvēji
CBesiktas - Borussia
DSheriff - Shakhtar
AClub Brugge - PSG
AManchester City - Leipzig
BAtletico - Porto
BLiverpool - Milan
CSporting - Ajax
DInter - Real

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...


, 2021-09-15 13:01, pirms 3 gadiem
jau ar tv3sport komentētajiem bija "jautri", bet šie viaplay futbola komentētāji ir vispār "super"!...Krišjānis Kļaviņš var droši doties uz "stand up", jo sajaukt vanBēku ar vanBisaku laukumā ir jāmāk!...viens ir blonds holandietis, bet otrs melns kā ogle! ...bet Zaharovs virnkārši kaut ko runā - viņa izpratne par futbolu un tā komentēšanu aprobežojas ar to, ka vienkārši kaut kas jāmurmulē pie mikrofona un tai murmulēšanai var nebūt nekāda sakara ar to, kas notiek laukumā!
, 2021-09-15 13:49, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: jau ar tv3sport komentētajiem bija "jautri", bet šie viaplay futbola komentētāji ir vispār "super"!...Krišjānis Kļaviņš var droši doties uz "stand up", jo sajaukt vanBēku ar vanBisaku laukumā ir jāmāk!...viens ir blonds holandietis, bet otrs melns kā ogle! ...bet Zaharovs virnkārši kaut ko runā - viņa izpratne par futbolu un tā komentēšanu aprobežojas ar to, ka vienkārši kaut kas jāmurmulē pie mikrofona un tai murmulēšanai var nebūt nekāda sakara ar to, kas notiek laukumā!
Zaharovs ir pilnigs daarzenis, hz ko vinsh futbolaa ir pazaudejis
, 2021-09-15 13:59, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: Zaharovs ir pilnigs daarzenis, hz ko vinsh futbolaa ir pazaudejis
still labāk par Pakalnu un Koscinkēviču
, 2021-09-15 14:55, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: still labāk par Pakalnu un Koscinkēviču
viņi vismaz futbola tiešraides laikā seko BBC sport vai kaut kam citam tādam, kur parādās reālu futbola komentētāju viedokļi un ziņas tieši par komentējamo spēli...nu, tas vismaz kaut kas salīdzinot ar Kļaviņu un Zaharovu...
, 2021-09-15 15:02, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: Zaharovs ir pilnigs daarzenis, hz ko vinsh futbolaa ir pazaudejis
Visvairā kaitina tā kliegšana un mākslotās emocijas, balss tembra maiņas un tas ka viņš domā ka komendē radio klausītājiem. kad šitais lubraks komentē es izslēdzu skaņu un uzlieku fonā muziku, vismaz negribās televizoru sašķaidīt.
, 2021-09-15 15:03, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: still labāk par Pakalnu un Koscinkēviču
Koscinkēvičš lai arī ir hardcore Barca fans, vismaz saprot futbolu!
, 2021-09-15 17:00, pirms 3 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Koscinkēvičš lai arī ir hardcore Barca fans, vismaz saprot futbolu!
Kļaviņš jau iepriekš zin, kā beigsies spēle.
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.