Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Basaksehir'' trenera asistents: ''Šoreiz nospēlējām ļoti labi''

''Basaksehir'' trenera asistents: ''Šoreiz nospēlējām ļoti labi''
''Basaksehir'' spēlē pret RFS. Foto: Basaksehir

Turcijas futbola komandas ''Basaksehir'' galvenā trenera asistents Erdincs Sozers pēc uzvaras pār RFS UEFA Eiropas Konferences līgas spēlē cildināja komandu, atgādināja par vēl neielaistajiem vārtiem un atklāja, ka tās nākamais mērķis ir nodrošināt pirmo vietu A grupā.

Vakar UEFA Eiropas Konferences līgas ietvaros otro zaudējumu četrās spēlēs piedzīvoja Latvijas čempione RFS, izbraukumā ar 0:3 piekāpjoties Turcijas ''Basaksehir''.

RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc spēles nebija apmierināts ar zaudējumu, kā arī kritizēja brazīliešu spēlētāju Bilu, kamēr ''Basaksehir'' galvenais treneris Emre Belezolu zema asinsspiediena dēļ nemaz uz preses konferenci neieradās.

Viņa vietā komentāru sniedza asistents Erdincs Sozers, kurš bija gandarīts ar faktu, ka ''Basaksehir'' nodrošinājis izkļūšanu no apakšgrupas. ''Pirmā spēle Rīgā pret RFS bija ļoti sarežģīta. Šodien mums izdevās uzvarēt un ar to apsveicu komandu. Spēlējām ļoti labi. Izcīnījām patīkamu uzvaru un nodrošinājām izkļūšanu no grupas. Visvairāk priecē fakts, ka joprojām esam vienīgā komanda turnīrā, kas vēl nav ielaidusi vārtus. Apsveicu spēlētājus, kuri tik labi reprezentē mūsu klubu Eiropā.''

''Mums grupā atlikušas vēl divas spēles. Izbraukumā spēlēsim pret ''Fiorentina'', bet savā laukumā pret ''Hearts''. Viss ir mūsu pašu rokās. Vēlamies astotdaļfinālu sagaidīt kā šīs grupas uzvarētāja,'' par gaidāmajiem mērķiem atlikušajās divās grupu turnīra spēlēs teica ''Basaksehir'' galvenā trenera asistents.

Izmantotie resursi:
https://www.dha.com.tr/spor/basakse...


Rafinja un Ilkajs Gindoans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čempionu līgā noskaidros pirmās pusfinālistes: vai Barselonā būs vēl viens saldais ēdiens?

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes – "Barcelona" pēc uzvaras Parīzē (3:2) uzņems Francijas līdervienību PSG, bet Madrides "Atletico" pēc panākuma mājās ar 2:1 ciemosies Dortmundē. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.