Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tiesnesis pēc Čempionu līgas spēles palūdz Holannam autogrāfu

Tiesnesis pēc Čempionu līgas spēles palūdz Holannam autogrāfu
Ērlings Holanns. Foto: Imago Sport/Scanpix

Vakar startēja UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu fāze. Dortmundes “Borussia” izbraukumā ielaida vārtus 90. minūtē un piedzīvoja vilšanos pret “Manchester City” – 1:2. Pēc mača norvēģu uzbrucējam Ērlingam Holannam uzradās kāds negaidīts pielūdzējs – viens no mača līnijtiesnešiem.

Dueli uzraudzīja tiesnešu brigāde no Rumānijas ar galveno arbitru Ovidiju Hateganu priekšgalā. Viņam ir plaša pieredze Eirokausos. Šajā sezonā vien Hategans tiesājis Madrides “Real”, Turīnas “Juventus”, Mančestras “United” un “Liverpool” spēles. Nereti gadās, ka pēc spēlēm tiek apspriesti tiesnešu pieņemtie lēmumi, bet šoreiz diskusijām bija cits pamats.

Viens no tiesneša asistentiem jeb līnijtiesnešiem pēc spēles tunelī uzmeklēja Dortmundes “Borussia” lielāko zvaigzni Ērlingu Holannu un pēc dzeltenās kartītes izvilkšanas no kabatas lūdza norvēģu uzbrucēja autogrāfu. Saprotams, ka šāds gājiens raisījis plašu sašutumu.

Holanns jau 20 gadu vecumā sevi pieteicis kā ļoti spilgtu talantu, un jau tagad skaidrs, ka viņš Dortmundē ilgi neuzkavēsies. Šovasar vairākas Eiropas superkomandas cer iegādāties norvēģi, taču atklāts paliek jautājums, vai kāda no vienībām būs gatava atvērt savu maciņu – “Borussia” par Holannu vēlas saņemt vismaz 150 miljonus. Viņa aģents tikmēr jau ticies ar “Barcelona” prezidentu un Madrides “Real” pārstāvjiem, lai runātu par iespējamo pārcelšanos uz Spāniju.


, 2021-04-07 11:22, pirms 3 gadiem
normāli - pārdodot kartiņu nopelnīs vairāk kā līdzšinējā tiesāšanas karjerā
, 2021-04-07 13:38, pirms 3 gadiem
Neredzu vietu sašutumam. Pēc spēles prasīja, nu ne jau sexa pakalpojumus.
, 2021-04-07 13:50, pirms 3 gadiem
PIekrītu ka tiesneši nevar tā darīt, tas ir neprofesionāli!!!
, 2021-04-07 14:41, pirms 3 gadiem
Da viņs gan jau ka savam sīcim prasīja ne jau pats sev. Bet protams ka izskatās tas viss maigi sakot komiski
, 2021-04-07 18:52, pirms 3 gadiem
Dabūs brīdinājumu no tiesnešu komisijas, varbūt vairs nepielaidīs pie lieliem mačiem, bet ja no norvēģa izaugs zvaigzne, tad tā tiesneša alga būs kapeikas uz tā fona. ';
, 2021-04-08 01:14, pirms 3 gadiem
Gudriniekiem šeit -

"Sovre was collecting items he could donate for auction to raise funds for a centre which provides therapy for those with autism in his native country.

That's according to Romanian outlet Gazeta Sporturilor , which notes Sovre has supported the centre in the Bihor county since 2015."
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.