Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Sevilla" atspēlē divu vārtu deficītu un mazākumā pieveic sīksto "Krasnodar"

"Sevilla" atspēlē divu vārtu deficītu un mazākumā pieveic sīksto "Krasnodar"
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas E apakšgrupas spēlēs pie otrajiem panākumiem tikušas UEFA Eiropas līgas titula īpašniece Spānijas "Sevilla", kā arī Londonas "Chelsea", kuras ar rezultātiem 3:2 un 3:0 uzveica attiecīgi Krievijas "Krasnodar" un Francijas "Rennes".

Mačā Spānijas dienvidu pilsētā Seviljā mājinieki cīņas pirmajā puslaikā saņēma īstu aukstu dušu - sākumā devītajā minūtē galvenais tiesnesis Fēlikss Brihs pēc video atkārtojuma noskatīšanās atcēla savu sākotnēji piespriesto lēmumu par 11 metru soda sitiena piešķiršanu uz "Krasnodar" vārtiem, savukārt 17. minūtē "Krasnodar" pārsteidzoši izvirzījās vadībā, kad tiešo brīvsitienu no aptuveni 20 metru attāluma realizēja Magomeds-Šapi Suleimanovs. Jau pēc dažām minūtēm viesi ieguva tiesības izpildīt pendeli, to realizējot pieredzējušajam Markusam Berjam - šokējoša 2:0 vadība "Krasnodar" komandai.

Puslaika beigās "Sevilla" atguvās, 42. minūtē Ivanam Rakitičam veiksmīgi pieslēdzoties Hoana Hordana centrētajai bumbai un raidot to "Krasnodar" vārtu kreisajā stūrī - 1:2. Septiņu minūšu ilgajā pirmā puslaika kompensācijas laikā "Sevilla" saņēma nākamo triecienu - savu komandu mazākumā atstāja ilggadējais seviljiešu aizsargs Hesuss Navass.

Pēc pārtraukuma labas iespējas izlīdzināt rezultātu neizmantoja mājinieku futbolists Oskars, savukārt savus otros vārtus mačā varēja gūt viesu spēlētājs Berjs, kura raidījumu atvairīja Tomāšs Vāclīks. 63. minūtē pa vārtu stabu trāpīja Rakitiča raidītā bumba.

Izšķirošais šajā mačā izrādījās četru minūšu nogrieznis - laika posmā no 69. līdz 72. minūtei Jusefs En Nesiri guva divus bezatbildes vārtus, no mājiniekiem nelabvēlīgā 1:2 panākot 3:2 "Sevilla" labā. Izlīdzinājumu En Nesiri panāca pēc "Krasnodar" aizsardzības dāvanas, bet uzvaras vārtus marokānis iesita raidot viesu cietoksnī pie viņa atlēkušo bumbu. Cīņas izskaņā vairākumā esošā "Krasnodar" ar lieliem spēkiem metās atspēlēties, taču mērķi nesasniedza.

Paralēlajā spēlē Londonā vietējai "Chelsea", kas spēlēja bez viena no līderiem Kaja Hāverca, kurš inficējies ar Covid-19 [šādu informāciju apstiprināja kluba galvenais treneris Frenks Lampārds - aut. piez.], visu nokārtojot jau līdz 50. minūtei. Pirmajā puslaikā mājinieki tika pie divām iespējām izpildīt 11 metru soda sitienus, abus no tiem pārliecinoši realizējot Hāverca tautietim Timo Verneram, kurš trāpīja precīzi vārtu kreisajā apakšējā un kreisajā augšējā stūros. Savukārt 50. minūtē "Rennes" vārtsargu Alfrēdu Gomīšu pēc teicama Rīsa Džeimsa centrējuma pārspēja Tamijs Eibrahems.

Cits senegāliešu vārtsargs Eduārs Mendī šovakar pret savu bijušo klubu aizvadīja sauso spēli, ielaižot vārtus tikai sešas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad "Rennes" futbolists Žeremī Doku bumbu "Chelsea" cietoksnī nogādāja tikai pēc tam, kad sānu tiesnesis bija fiksējis aizmugures stāvokli.

Nākamajā spēļu kārtā 24. novembrī Krasnodarā un Rennā notiks šā vakara maču atbildes dueļi.

UEFA Čempionu līga, 3.kārta

LaiksGrupaSpēleRezultāts
19:55HBaşakşehir – Man. United2:1 (2:1)
FZenit - Lazio2:1 (1:0)
22:00HRB Leipzig - PSG2:1 (1:1)
FClub Brugge – Borrusia D0:3 (0:3)
ESevilla - Krasnodar3:2 (1:2)
EChelsea - Rennes3:0 (2:0)
GBarcelona – Dynamo2:1 (1:0)
GFerencvaros - Juventus1:4 (0:1)

E grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Chelsea32107:07
2.Sevilla32104:27
3.Krasnodar30123:81
4.Rennes30121:51

, 2020-11-05 00:07, pirms 3 gadiem
..mazākumā tomēr izrāva pelnītu uzvaru.
, 2020-11-05 00:07, pirms 3 gadiem
Kas tā par tabulu? Chelsea ir 7 punkti un vārtu statistika 7:0.
, 2020-11-05 00:11, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Kas tā par tabulu? Chelsea ir 7 punkti un vārtu statistika 7:0.
Ja nemaldos, tad Chelsea jau 5 spēlēs pēc kārtas nav ielaidusi vārtus, ja skatās visus turnīrus. Neesmu redzējis šīs spēles, bet vai arī sniegums aizsardzībā ir bijis pārliecinošs šajās 5 spēlēs?
, 2020-11-05 00:16, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja nemaldos, tad Chelsea jau 5 spēlēs pēc kārtas nav ielaidusi vārtus, ja skatās visus turnīrus. Neesmu redzējis šīs spēles, bet vai arī sniegums aizsardzībā ir bijis pārliecinošs šajās 5 spēlēs?
https://www.uefa.com/uefachampionsl...
Autors vells zina, kādu tabulu ielicis.
, 2020-11-05 00:50, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja nemaldos, tad Chelsea jau 5 spēlēs pēc kārtas nav ielaidusi vārtus, ja skatās visus turnīrus. Neesmu redzējis šīs spēles, bet vai arī sniegums aizsardzībā ir bijis pārliecinošs šajās 5 spēlēs?
Pret Krasnodar un Burnley - 100% jā. Par Sevilla īsti neatceros, bet atceros, ka Sevilla dominēja to spēli, taču bija laikam tikai viens vai divi bīstami momenti, MU bija 3 lieli momenti, kur Mendy izvilka, un šodien arī viens moments bija beigās. Spēle aizsardzībā noteikti ir uzlabojusies un arī jaunais vārtsargs ļoti labu pienesumu dod, it sevišķi pret MU. Tur uzslavas noteikti ir pelnījis arī Silva, jo šajās 5 spēlēs viņš tikai pret Krasnodar nespēlēja. Var teikt, ka Chelsea droši nospēlēja aizsardzībā šajās 3 spēlēs, bet nekontrolēja spēli kā tādu tik ļoti, pretinieks vairāk kontrolēja bumbu.

Lieta tāda, ka Chelsea iepriekš ielaida lielu % no momentiem, kas bija pretinieku uzbrukumi, kaut vai pret West Brom - viņiem bija tikai 3 sitieni un tie visi bija vārti.
, 2020-11-05 01:27, pirms 3 gadiem
Autors atkal lopā!!! Pārsteidzoši guva vārtus!!! Labi izpildīts soda sitiens,kas tur pārsteidzoši? Zenit pret Lazio rakstīts 2:1 kaut gan patiesais rezultāts 1:1 tas gan ir pārsteidzoši!
, 2020-11-05 08:36, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Pret Krasnodar un Burnley - 100% jā. Par Sevilla īsti neatceros, bet atceros, ka Sevilla dominēja to spēli, taču bija laikam tikai viens vai divi bīstami momenti, MU bija 3 lieli momenti, kur Mendy izvilka, un šodien arī viens moments bija beigās. Spēle aizsardzībā noteikti ir uzlabojusies un arī jaunais vārtsargs ļoti labu pienesumu dod, it sevišķi pret MU. Tur uzslavas noteikti ir pelnījis arī Silva, jo šajās 5 spēlēs viņš tikai pret Krasnodar nespēlēja. Var teikt, ka Chelsea droši nospēlēja aizsardzībā šajās 3 spēlēs, bet nekontrolēja spēli kā tādu tik ļoti, pretinieks vairāk kontrolēja bumbu.

Lieta tāda, ka Chelsea iepriekš ielaida lielu % no momentiem, kas bija pretinieku uzbrukumi, kaut vai pret West Brom - viņiem bija tikai 3 sitieni un tie visi bija vārti.
Paldies par info!
, 2020-11-05 09:40, pirms 3 gadiem
Kādu sīkstu ? Lempīgo , nemākulīgo Krasnodar !!! Vairākumā ielaist 3 vārtus, un nevienus neiesist !!! Tas ir sīksti jāmāk !
Rafinja un Ilkajs Gindoans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čempionu līgā noskaidros pirmās pusfinālistes: vai Barselonā būs vēl viens saldais ēdiens?

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes – "Barcelona" pēc uzvaras Parīzē (3:2) uzņems Francijas līdervienību PSG, bet Madrides "Atletico" pēc panākuma mājās ar 2:1 ciemosies Dortmundē. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.