Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: RFS sporta direktors Usovs: “Fiorentina” cilvēki netic, ka mums ir tāds algu budžets

Piedāvājam RFS kluba sporta direktora Aleksandra Usova komentāru pēc UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīra noslēdzošās spēles, kurā viņa vadītais klubs "Skonto" stadionā kapitulēja (0:3) Itālijas A sērijas vienībai Florences "Fiorentina".

Usovs salīdzināja abu komandu budžetus, paužot, ka RFS šosezon algu budžets būs 2 – 2,5 miljoni eiro, bet itāļu lielklubam ap 65 miljoniem.

, 2022-11-04 07:50, pirms gada
Mēdz sacīt,ka nauda jau nespēlē futbolu ,bet tik milzīgas starpības dēļ jāsaka,ka nauda spēlē gan.Spēlē visur,ne tikai futbolā.Es jau pēcspēles rakstā to pieminēju,tāpēc neatkārtošos.
, 2022-11-04 11:12, pirms gada
Par ko tādas algas, tikai daži no RFS ir pelnījuši saukties - profesionāls futbolists.
, 2022-11-04 11:33, pirms gada
Paldies, interesanta intervija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-11-04 17:10, pirms gada
Tāda paliela taisnošanās, bet nu nemaksā mums biļetes 30k stadionā sākot no 30 eur, ja pērk gada paku un ja uz tieši to spēli, pat nezinu ap 100 Fio maksā biļetes? palabojiet, ja tā nav. Nav mums tādas fanu bāzes un visticamāk tuvākajos gados nebūs. Prieks, ka tikām pie šāda pretinieka un prieks, ka tik daudzi cilvēki bija atnākuši uz stadionu
, 2022-11-04 18:27, pirms gada
Nu ar ko citu var aizbildināties nabags kā vienīgi ar to, ka nav naudas...
, 2022-11-05 05:47, pirms gada
morgans rakstīja: Tāda paliela taisnošanās, bet nu nemaksā mums biļetes 30k stadionā sākot no 30 eur, ja pērk gada paku un ja uz tieši to spēli, pat nezinu ap 100 Fio maksā biļetes? palabojiet, ja tā nav. Nav mums tādas fanu bāzes un visticamāk tuvākajos gados nebūs. Prieks, ka tikām pie šāda pretinieka un prieks, ka tik daudzi cilvēki bija atnākuši uz stadionu
kāda tur taisnošanās? normāli visu pateica. Saprot reālo situāciju
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".