Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Dynamo" pirms spēles Barselonā inficēti seši spēlētāji, viens gadījums arī "Real Madrid"

"Dynamo" pirms spēles Barselonā inficēti seši spēlētāji, viens gadījums arī "Real Madrid"
Eders Militau (vidū). Foto: Zumapress.com/Scanpix

Ukrainas futbola klubs "Dynamo Kyiv" paziņojis, ka pirms trešdien paredzētās UEFA Čempionu līgas spēles Barselonā pozitīvas analīzes bijušas 11 cilvēkiem – sešiem spēlētājiem, trenera asistentam un četriem personāla pārstāvjiem.

Starp inficētajiem spēlētājiem ir arī divi pamatsastāva futbolisti – kreisais aizsargs Oleksandrs Karavajevs un centra pussargs Mikola Šaparenko. Pozitīvas analīzes bija arī Denisam Harmašam, kurš abās Čempionu līgas spēlēs izgāja uz maiņu, rumānim Tudoram Belucem, kurš uz maiņu gāja vienā spēlē, un dānim Mikelam Duelunnam un ukraiņu spēlētājam Giorgi Citaišvili, kuri abos mačos palika rezervē.

No šā seksteta sestdien Ukrainas Premjerlīgā pret "Dnipro-1" spēlēja vienīgi Karavajevs, kurš aizvadīja pilnu maču, bet Harmašs, Duelunns un Beluce palika rezervē. No treneru štāba saslimis moldāvu speciālists Emils Karass, kurš ir rumāņa Mirčas Lučesku asistents. "Dynamo Kyiv" Čempionu līgas grupu turnīru sāka ar 0:2 mājās pret Turīnas "Juventus" un mazākumā izlaistu uzvaru Budapeštā (2:2), savukārt "Barcelona" apspēlēja gan "Ferencvaros" (5:1), gan "Juventus" (2:0).

Viens pozitīvs gadījums konstatēts arī "Real Madrid" komandā, kurai rītvakar jāuzņem Milānas "Inter". Pozitīvas Covid-19 analīzes vakar veiktajās pārbaudēs atklātas rezerves centra aizsargam Ederam Militau, bet pārējo vienības dalībnieku analīzes bijušas negatīvas. 22 gadus vecais Militau karjeru Eiropā sāka "Porto", bet jau pēc pirmās sezonas par 50 miljoniem eiro nokļuva "Real Madrid". Militau Čempionu līgas grupu turnīra pirmajā spēlē pret Doneckas "Shakhtar" aizvietoja savainoto Serhio Ramosu, bet Menhengladbahā (2:2) pēc viņa atgriešanās palika uz rezervistu soliņa. Milānas "Inter" sešu maču laikā izcīnījusi tikai vienu uzvaru un Čempionu līgas kampaņu sākusi ar diviem neizšķirtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...
У ряду гравців і працівників ФК «Динамо»...


, 2020-11-02 14:28, pirms 3 gadiem
Kāpēc šeit var visus saslimušos nosaukt, bet Latvijas klubos tas ir noslēpums?
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.