Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Askerovu piesaistījušajai "PPK/Betsafe" neizdodas pārvarēt "Skanstes" barjeru

Emils Ozerinskis

Askerovu piesaistījušajai "PPK/Betsafe" neizdodas pārvarēt "Skanstes" barjeru
"Skanste" Latvijas kausa otrajā posmā izslēdza "PPK/Betsafe". Foto: LFF

"Atbildīga spēle" Latvijas kausa izcīņas otrajā posmā "Skanstes" jaunie futbolisti ar rezultātu 1:0 uzveica Jurija Žigajeva trenēto futbola komūnas "PPK/Betsafe" vienību, savukārt par sensāciju parūpējās jēkabpilieši, pēcspēles sitienu sērijā izslēdzot "Dinamo Rīga" komandu.

• "Smiltenes" futbolisti uz cīņu Jaunmārupē ieradās ar tālu no optimālā sastāva. Vidzemes komandai bija tikai viens rezervists, bet vietu vārtos ieņēma centra aizsargs Elmārs Sietinsons. Smilteniešiem līdz 50. minūtei izdevās panākt rezultātu 3:1, bet "Mārupes" labā divus vārtus guva Kristiāns Korsaks, tostrp izceļoties komensācijas laikā, kas ļāva mārupiešiem panākt pagarinājumu. Otrā pagarinājuma beigās dzelteno plāksteri ieraudzīja "Smiltenes" treneris Raimonds Dūmiņš, bet Reinholds Klots atstāja laukumu ar otro brīdinājumu, kas nozīmēja sarkano kartīti. Mājiniekiem gan nebija laika to izmantot un uzvarētāji tika noskaidroti 11 metru sitienu sērijā, kurā smiltenieši bija nekļūdīgi.

• Vēl viena pēcspēles sitienu sērija bija nepieciešama Jēkabpilī, kur Salvis Petriks palīdzēja mājiniekiem izlīdzināt rezultātu un aizvest spēli līdz pagarinājumam pret Nākotnes līgas komandu "Dinamo Rīga". Jāmin, ka spēles pamatlaika kompensācijas minūtēs tika noraidīts "Dinamo Riga" vārtsargs Valērijs Urigajevs. Tas, iespējams, atsaucās arī uz pendeļu sēriju, kurā veiksme bija "Jēkabpils" pusē, tādējādi "Dinamo" kļūstot par pirmo Nākotnes līgas komandu, kas kapitulēja zemāka ranga turnīrā spēlējošiem pretiniekiem.

• Šajā spēļu dienā diviem futbolistiem izdevās sakrāt "hat-trick". Salaspiliešu graujošajā uzvarā ar 9:0 Gulbenē pie trīs precīziem sitieniem tika Edgars Pavļenko. Savukārt Vidzemes komandu duelī limbažnieks Ričards Ulmis guva trīs vārtus, palīdzot Cēsīs savai komandai ar 4:1 uzveikt "Priekuļus".

• Vislielākā ažiotāža bija duelim Hanzas vidusskolas laukumā, kur viena no Nākotnes līgas vadošajām komandām "Skanste" uzņēma Jurija Žigajeva trenēto futbola komūnas "PPK/Betsafe" vienību. Šajā spēlē savu debiju PPK rindās piedzīvoja kolorītais azerbaidžāņu uzbrucējs Vugars Askerovs, kurš šosezon Virslīgas čempionātā "Super Nova" rindās savu vārtu rēķinu tā arī neatklāja.

• "PPK/Betsafe" noturēja savus vārtus neieņemtus līdz spēles 66. minūtei, kad "Skanstes" rindās izcēlās Linards Liepiņš, izvirzot Jāņa Gobas trenēto komandu ar 1:0. Spēles atlikušajā laikā 3. līgas komandai neizdevās mainīt spēles iznākumu, piedzīvojot minimālu zaudējumu un izstājoties no Latvijas kausa izcīņas.

"Atbildīgas spēles" Latvijas kausa otrais posms

Dat.SpēleRezultāts
11.06.Mārupe - Smiltene3:3; 4:5 p.s.s. (1:2; 3:3)
Jēkabpils - Dinamo Rīga1:1; 4:3 p.s.s. (1:0; 1:1)
Gulbene - Salaspils0:9 (0:2)
Leevon Saldus - JFC Jelgava3:0 (2:0)
Priekuļi - Limbaži1:4 (0:2)
Skanste - PPK/Betsafe1:0 (0:0)
12.06.Beitar - FS Jelgava
Dobele Alegro - Augšdaugava
Madona Kvarcs - Rēzekne
AFA Olaine - Grobiņa
JFK Daugava - JDFS Albers
Kengaroos - FPA/LSPA

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/

     [+] [-]

, 2022-06-11 23:09, pirms 2 gadiem
PPK laikam jau labs treneris un droši vien par maz laika priekš gatavošanās un vairāk jādomā par publisko PR, cerams komanda nesašķobīsies, nav jau patīkami, ka nāk jauni kadri un uzreiz laukumā.