Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Solo lūgusi aizkavēt iekļaušanu Slavas zālē, lai dotos alkohola rehabilitācijas programmā

Solo lūgusi aizkavēt iekļaušanu Slavas zālē, lai dotos alkohola rehabilitācijas programmā
Houpa Solo. Foto: AP/Scanpix

Bijusī ASV sieviešu futbola izlases vārtsardze Houpa Solo iesaistījusies rehabilitācijas programmā, lai ārstētos no alkoholisma. Viena no visu laiku slavenākajām sieviešu futbola zvaigznēm Solo prasījusi aizkavēt viņas paredzēto iekļaušanu Nacionālajā futbola Slavas zālē.

Šī mēneša sākumā medijos nonāca vēstis, ka Houpa Solo tikusi arestēta, bijušajai vārtsardzei atrodoties alkohola reibumā aizmigušai pie automašīnas stūres. Transportlīdzeklī atradušies arī viņas divus gadus vecie dvīņi. Policijas ziņojumā vēstīts, ka Solo sēdusies pie stūres reibumā un pretojusies arestam. Tāpat viņai izvirzītas apsūdzības nolaidībā pret bērniem.

"Mana enerģija un fokuss šobrīd ir pilnībā veltīs tam, lai savestu kārtībā savu veselību, atlabtu un rūpētos par savu ģimeni," izteikusies Solo, norādot, ka šobrīd nav īstais laiks domāt par futbolu.

Houpa Solo ASV sieviešu izlases rindās aizvadījusi 202 spēles, kļūstot gan par olimpisko čempioni, gan par Pasaules kausa ieguvēju. Lai gan šogad bija paredzēta Solo iekļaušana Slavas zālē, tomēr panākumiem bagātā futboliste to lūgusi pārcelt uz nākamo gadu.

Izmanotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.