Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Janka1996

Ezils jaunais "Fenerbahce" spēlētājs

Beigušās spekulācijas un šodien oficiāli apstiprināts, ka 32 gadus vecais vācu futbolists pievienosies turku "Fenerbahce", kurš jau šodien devās uz Stambulu, lai rīt no rīta noslēgtu līgumu.

Jau labu laiku gāja plašas runas par to, ka Ezilam būs jauna komanda. Liela interese par pussargu bija arī no ASV "MLS" komandas "D.C. United", bet lielāka varbūtība jau iepriekš bija par labu Turcijas "Fenerbahce"

Lielgabalniekos viņš pēdējo oficiālo spēli aizvadīja 2020.gada 7.martā, kad mājas spēlē uzvarēja "West Ham" vienību (1:0).
Nedaudz vēlāk Ezils iedzīvojās muguras savainojumā un pavisam izkrita no trenera Mikela Artetas redzesloka, kā pamatsastāva spēlētājs.

Mesuts Ezils pievienojās pie Londonas "Arsenal" 2013. gadā, kad par 42 miljoniem mārciņu (~47 miljoni eiro) pārnāca no Spānijas granda Madrides "Real". Šajā laika posmā Ezils atzīmējās ar 31 vārtu guvumu 158 spēlēs.

"Fenerbahce" šobrīd Turcijas augstākajā līgā ieņem otro vietu, bet ir vienu spēli mazāk nospēlējuši par pirmās vietas īpašnieci "Besiktas". Nākamo spēli "Fenerbahce" aizvadīs rītvakar tiekoties mājās pret "Ankaragucu".

Izmantotie avoti:
https://www.bbc.com/sport/football
FlashScore.com: Live Football Scores, Livescore


, 2021-01-17 23:54, pirms 3 gadiem
kam interesē "Fenerbache"?....tas ir tā, ka Ezils aizietu spēlēt uz Mazpisānu "Dinamo"...
, 2021-01-21 21:23, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: kam interesē "Fenerbache"?....tas ir tā, ka Ezils aizietu spēlēt uz Mazpisānu "Dinamo"...
jap, un vēl- kādēļ vispār lai latviešiem interesētu, kur iet/neiet ēzels?!
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.