Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Oficiāli: ''Napoli'' uzbrucējs Insinje 2022. gada vasarā pārcelsies uz MLS klubu ''Toronto''

Oficiāli: ''Napoli'' uzbrucējs Insinje 2022. gada vasarā pārcelsies uz MLS klubu ''Toronto''
Lorenco Insinje. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

MLS komanda ''Toronto'' oficiāli paziņojusi, ka 2022. gada vasarā klubu pastiprinās 30 gadus vecais itāļu uzbrucējs Lorenco Insinje, kurš līdzšinējo karjeru pavadījis Itālijā ''Napoli'' sastāvā, bet kopā ar Itālijas izlasi kļuva par 2020. gada Eiropas čempionāta uzvarētāju.

30 gadus vecais itāļu uzbrucējs Lorenco Insinje ir viens no Itālijas A sērijas komandas ''Napoli'' līderiem. 2020./2021. gada sezonā Itālijas čempionātā Insinje guva 19 vārtus, kas ir viņa rezultatīvākā sezona karjerā. Šogad futbolists 16 mačos izcēlies ar četriem precīziem sitieniem.

Pēc 2021./2022. gada sezonas Insinje pirmo reizi karjerā pametīs Itāliju un pārcelsies uz Ziemeļameriku, pievienojoties MLS komandai ''Toronto'', oficiāli ziņo klubs. Puses vienojušās par četru gadu līgumu, kas sāksies no 2022 .gada 1. jūlija.

''Šī ir vēsturiska diena mūsu klubam. Lorenco ir pasaules klases uzbrucējs, kurš šobrīd atrodas savas karjeras brieduma gados. Viņš kļuva par Eiropas čempionu kopā ar Itālijas izlasi un ir spēlējis augstākajā līmenī ar ''Napoli''. Mūsu fani būs priecīgi redzēt Lorenco pārstāvam mūsu komandas krāsas,'' komandas mājaslapā citēts ''Toronto'' prezidents Bils Manings.

''Napoli'' sastāvā Insinje spēlējis 416 spēlēs, visos turnīros kopā ņemot gūstot 114 vārtus un 95 ar rezultatīvām piespēlēm palīdzot izcelties partneriem. Ar klubu uzbrucējs trīs reizes kļuvis par Itālijas kausa ieguvēju. Itālijas izlases sastāvā Insinje spēlējis 53 mačos, gūstot desmit vārtus.

''Toronto'' futbola klubs tika dibināts 2005. gadā un komanda spēlē MLS Austrumu konferencē. 2021. gada sezonā komanda noslēdza sezonu 13. vietā Austrumu konferencē un 26. vietā kopumā, nekvalificējoties ''play-off'' spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.torontofc.ca/news/toron...


, 2022-01-09 08:30, pirms 2 gadiem
11,5m +līdz 4,5m bonusos sezonā - tas ir crazy. Bet ja nu Toronto tik ļoti viņu vajag... Tajā pusē ir daudz itāļu un pusitāļu, varbūt arī tāds kaut kāds aprēķins ir. Galu galā - tai pašai kompānijai pieder gan Maple Leafs, gan Raptors, tā kā ir gan nauda, gan pieredze to tērēt. Var tikai pabrīnīties, ka ADL paskopojās un gribēja turēt šamo uz 3,5M algas.
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Milānas izcilnieks Žirū grasās iet Lorisa pēdās un tuvojas pārejai uz MLS

Francijas futbola izlases uzbrucējs Olivjē Žirū, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu, ir panācis principiālu vienošanos ar MLS klubu "Los Angeles", vēstī žurnālists Fabricio Romāno.
Husrovs Toirovs. Foto: FC Shakhtar
8

"Shakhtar" soda futbolistu par tīkšķi okupantu uzvarai un naudu novirzīs Ukrainas armijai

Titulētais Ukrainas futbola klubs Doneckas "Shakhtar" paziņojis, ka Tadžikistānas uzbrucējs Husrovs Toirovs sodīts vienas mēnešalgas apmērā, jo ielaikojis attēlu par okupantu uzvaru pārbaudes spēlē. Soda nauda tiks novirzīta Ukrainas armijas atbalstam.
"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix
6

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".